Osman Çakmak, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Spor

Osman Çakmak, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

21.12.2022 14:54  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Türkiye'de yapılan Ampute Futbol Dünya Kupası'nda şampiyon olan milli takımın teknik direktörü Çakmak, AA foto muhabirlerinin yurt içi ile yurt dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde tercihini, Elif Öztürk Özgöncü'nün çektiği, Angola ile oynanan şampiyonluk maçı öncesi sahada Ampute Milli Takımı'nın motivasyon konuşması yaptığı anın görüntülendiği "Şampiyonlar" fotoğrafından yana yapan Çakmak, "Sözün bittiği an. Fotoğrafı çeken arkadaşımız çok değerli bir kareyi ölümsüzleştirmiş." değerlendirmesinde bulundu.

Çakmak, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in çektiği "Görev Tamam" ile çevre-yaşam kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Havadan Müdahale" karesi için tercihte bulundu.

Osman Çakmak, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Osman Çakmak, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement