Özgörkey'den Dedikodulara Son! - Son Dakika
Spor

Özgörkey'den Dedikodulara Son!

Özgörkey\'den Dedikodulara Son!

Galatasaray yönetimi içinde huzursuzluk olduğu iddialarına, yönetim kurulu üyesi Cemal Özgörkey son noktayı koydu.

31.07.2010 15:28

Galatasaray yönetimi içinde huzursuzluk olduğu iddialarına, yönetim kurulu üyesi Cemal Özgörkey son noktayı koydu.

Son olarak Haldun Üstünel'in istifasının ardından, yönetimde Pazarlama A.Ş ve Binicilik Şube Başkanı görevilerini başarıyla sürdüren Cemal Özgörkey'in bir başka yönetici Ali Haşhaş ile birlikte istifa edeceği yolunda iddialar ortaya atıldı. Özellikle Cemal Özgörkey'in asbaşkan Yiğit Şardan ile arasında görev paylaşımı açısından gerginlik olduğu haberleri de haftalardır değişik medya organlarında dile getirildi. İşte bu iddiaların muhatabı olan Cemal Özgörkey, şunları söyledi:

"Benim yönetim kurulu içerisinde 3 görevim var. Yönetim kurulu üyesiyim, Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Binicilik Şube başkanıyım. Bu görevlerim içinde yönetim kurulu üyeliğim 2012 Mart ayına kadar sürer. Çünkü Galatasaray Genel Kurulu bu görevi bize vermiştir ve bunu tamamlamak ilk amacımızdır. Yönetim kurulundan Ali Haşhaş ile birlikte istifa edeceğimiz basit bir dedikodudan ibarettir."

Cemal Özgörkey, asbaşkan Yiğit Şardan ile aralarında gerginlik olduğu iddialarına ise şu yorumu yaptı:

"Yiğit kardeşim ile direkt hiçbir sorunumuz ve iddia edildiği gibi tartışmamız olmadı. Aksine birbirimizi telefonla, mesajla yaptığımız işlerden dolayı kutlayıp, desteklemişizdir. Yönetim kurulu içinde birçok projede fikir ayrılığı olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Günümüzde bundan daha doğal bir şey de olamaz. Hepimiz, Galatasaray'ı nasıl daha iyiye taşırız, onun derdindeyiz. Şirketlerin birleşmesi ile ilgili çalışmalar, görüşmeler 2008 yılından beri sürmektedir ve hala üzerinde çalışılmaktadır."

Başarılı yönetici, kendisine bağlı Pazarlama A.Ş'nin gerçekleştirdiği forma lansmanı ile ilgili de şu açıklamayı yaptı:

"Forma tanıtımı bu sene internet ortamında değişik bir formatla ve Türkiye'de ilk kez denenen bir çalışma ile gerçekleştirdik. Ayrıca futbol takımının kamp için Avrupa'da olması, son zamanlarda artan terör olayları yüzünden şehitlerimizin acısını taşımamız nedeniyle, eğlenceli bir forma tanıtımı yapmaktan kaçındık. Formanın internetten tanıtılacağı bütün gün Pazarlama A.Ş ekibim ile birlikte internet başında çalıştık. Bu yüzden yönetim kurulundaki son toplantıya katılamadım. Bu hafta mutlaka toplantıda olacağım."

Kadir ÇETİNÇALI- İSTANBUL- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Özgörkey'den Dedikodulara Son! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement