Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim'e telefon: Deneyimine ihtiyacımız var! - Son Dakika
Spor

Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim'e telefon: Deneyimine ihtiyacımız var!

Galatasaray'daki geleceği başkanlık seçimlerinin ardından belli olacak teknik direktör Fatih Terim'e, Yunanistan'dan teklif geldi. Panathinaikos Kulüp Başkanı Alafouzos'un hoca ile sohbette, "Deneyimine ve bilgine ihtiyacımız var. Takımı tamamen sana emanet etmek istiyoruz" teklifinde bulunduğu öğrenilirken; tecrübeli teknik adam, tekliften memnun kaldığını ancak kararını seçimlerden sonra vereceğini iletti.

31.05.2021 11:16  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Mustafa Cengiz'in sözleşme yenilemeyeceğini açıkladığı Fatih Terim'in Galatasaray'la sözleşmesi bugün resmen sona erdi. Lille ve Katar ile anılan başarılı hocanın ismi, son olarak komşuda konuşulmaya başlandı. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un, Olympiakos'un futboldaki egemenliğini yıkmak için takımın başına Fatih Terim'i getirmek istediği iddia edildi.

BİZZAT ARADI

Alafouzos'un bizzat tecrübeli teknik adamı arayarak futbol sohbeti yaptığı ve bundan çok memnun kaldığı, ardından da ailesiyle birlikte Atina'ya davet ettiği belirtildi. Başkan'ın sohbette, "Deneyimine ve bilgine ihtiyacımız var. Takımı tamamen sana emanet etmek istiyoruz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.

TEKLİFTEN MEMNUN KALDI

Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un teklifinden memnun kalan Fatih Terim'in Galatasaray'ın seçimlerini de işaret ederek düşünmek için süre istediği kaydedildi.

Panathinaikos Başkanı\'ndan Fatih Terim\'e telefon: Deneyimine ihtiyacımız var!

Son Dakika Spor Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim'e telefon: Deneyimine ihtiyacımız var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement