Parti Sona Erdi! - Son Dakika
Spor

Parti Sona Erdi!

Parti Sona Erdi!

Süper Lig'de üst üste 5 maçını kazanan Fenerbahçe, Konya'da durdu, averajla liderlik koltuğuna otursa da şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puandan oldu: 1-1

24.12.2017 02:36

SENAD OK - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Sarı- lacivertli ekip santforsuz çıktığı karşılaşmanın ilk 45 dakikasındaki futboluyla büyük hayal kırıklığı yarattı. Ev sahibi ikinci yarının başında Ömer Şahin ile skor avantajını yakaladı. Mehmet Topal ile eşitliği sağlayan Fenerbahçe kalan bölümde kaleci Serkan Kırıntılı'yı aşamadı.

Son maçtan farklı kadro ve düzende sahaya çıktı Fenerbahçe. Savunma ve orta saha hattı tamamen değişirken 5 oyuncu ilk 11'e girdi. Başlarda bocaladı sarı-lacivertliler. Sonra yavaş yavaş toparladı. Kocaman sık sık pas yapmaları konusunda uyarıyordu oyuncularını.

Acele etmiyordu Fenerbahçe. Rakibi bol pas ile yorup Bursa maçında olduğu gibi tek boşlukta golü atmayı planlıyordu. O pas trafikleri o kadar yoğun olmaya başladı ki Konya seyircisi ıslıkla protesto etti.

9. dakikada Milosevic'in vuruşunu son anda çıkartan Volkan, takımını erken gol yemekten kurtardı. 26'da Giuliano, Dirar'ın yerden ortasına boş pozisyonda dokunamadı. 33'te Aatıf savunma arkasına sarksa da Serkan gole geçit vermedi. Bu iki pozisyon yoğun pas trafiğinin ardından bulunmuştu.

İlk 15 dakikadaki tutukluğu üzerinden atan genç Oğuz Kağan, seken topları iyi topluyor ve iyi pozisyon alıyordu. Ancak gol gelmeyince Kocaman'dan hamle ve değişiklikler geldi.

Souza öne çıktı ve Topal ile orta sahayı toparlamaya çalıştı. Bu hamle ile savunmadaki yapı da değişti. Ancak ilk maçlarda bireysel hatalarla ilgili yaşanan kabus geri döndü.

Isla, geri pas yapmak isterken topu, Ömer Ali'ye verdi. Tecrübeli futbolcu da bu ikramı geri çevirmedi 1-0.

Sarı-lacivertliler on dakika sonra cevabı verdi. Valbuena'nın köşe vuruşunda Mehmet Topal savunmadan sıyrılıp kafayla golü buldu: 1-1. Kocaman oyunun ısrarla kanatlara yayılmasını istiyordu. Konya da etkili olmaya çalışıyordu. 85'te Manyama'nın kafası direkten döndü.

Son 5 dakikaya girilirken Fernandao da oyuna dahil oldu. İnanılmaz pozisyonlar kaçtı uzatmanın son dakikasında. Fernandao'nun vuruşu direkten çıkarken, Valbuena'nın vuruşunu ise Serkan son anda önlemeyi başardı. Sarı-lacivertliler tüm hücum oyuncularını kullansa da golü bulamadı.

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Parti Sona Erdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement