Polisgücü Plaketi Kaptı - Son Dakika
Spor

Polisgücü Plaketi Kaptı

Polisgücü Plaketi Kaptı

Yalova İl Emniyet Müdürü ve Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan voleybolcuları ağırladı.

14.03.2013 13:52  Güncelleme: 14:19

Yalova İl Emniyet Müdürü ve Polisgücü Spor Kulübü Şeref Başkanı Ahmet Selim Akyıldız, Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan voleybolcuları ağırladı.

2012-2013 sezonu Yalova Küçük Kızlar Voleybol Mahalli Ligi'nin son haftasında rakibi Çiftlikköy Belediyespor'u 3-0 yenerek Yalova şampiyonu olan ve Yalova'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan Polisgücü'nün sultanlarına İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız başarlarından dolayı plaket verdi.

Ziyarete voleybolcuların yanı sıra Polisgücü Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaan Abanoz ve Alp Ay'ın yanı sıra sporcu velileri de katıldı. Final maçını izlediğini ve çok heyecanlandığını dile getiren Akyıldız, voleybolda gelen bu başarı hem kulüp, hem de Yalova İl Emniyet Müdürlüğü için önemli olduğunu ifade ederek, her zaman spora ve sporculara destek vereceklerini söyledi.

Akyıldız, "Voleybolcularımızın başarısı bizleri çok mutlu etti. Lig müsabakalarını izlediğimde büyük heyecan duyuyordum. Sporcularımızın şampiyonluğu cami olarak önemli bir başarıdır. İnşallah bu başarı sınırlı kalmaz ve devamı gelir" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Polisgücü Plaketi Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement