Popescu'ya 3 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Spor

Popescu'ya 3 Yıl Hapis Cezası

Popescu\'ya 3 Yıl Hapis Cezası

Galatasaraylı eski futbolcu Gheorghe Popescu, vergi kaçakçılığı ve para aklama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

04.03.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı eski futbolcu Gheorghe Popescu, vergi kaçakçılığı ve para aklama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bükreş Temyiz Mahkemesi, 1999-2005 yılları arasında, Dinamo Bükreş, Rapid Bükreş, Otelul Galati ve Gloria Bistrita takımlarındaki 12 futbolcunun transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle açılan davada karara vardı. Mahkeme, aralarında Popescu'nun da bulunduğu 8 kişiye hapis cezası verdi. Yapılan açıklamada, yetkililerin sahte transfer tutarları bildirmesi sebebiyle devletin vergi bazında 1,7 milyon Euro ve kulüplerin 10 milyon Euro zarara uğradığının tespit edildiği ifade edildi.

George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali ve Gherghe Netoiu'nun yanı sıra Popescu hapis cezasına çarptırılan isimler oldu.

Popescu, yarın yapılacak Romanya Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde en güçlü adaylar arasında yer alıyordu. - BÜKREŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Popescu'ya 3 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement