Potada Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Derbisi! - Son Dakika
Spor

Potada Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Derbisi!

Potada Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Derbisi!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Fenerbahçe Doğuş, yarın derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek.

04.05.2018 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak derbi, saat 13.00'te  başlayacak.
Normal sezonu, bitime 3 hafta kala lider bitirmeyi garantileyen  sarı-lacivertliler, geride kalan 27 maçta 24 galibiyet, 3 yenilgi aldı. Ligde son  yenilgisini 28 Ocak'ta Banvit deplasmanında yaşayan Fenerbahçe Doğuş, daha  sonraki 11 maçını da kazandı.
Beşiktaş Sompo Japan ise ligde normal sezonu ilk 4'te bitirip play-off  çeyrek final serisinde saha ve seyirci avantajı yakalamak için mücadele ediyor.  Ligde 4. sırada bulunan siyah-beyazlıların, 18 galibiyet, 9 yenilgisi bulunuyor.
Fenerbahçe, Beşiktaş'a ligde 6 yıldır yenilmiyor
Fenerbahçe, potada Beşiktaş'a son yıllarda büyük bir üstünlük kurdu.
Sarı-lacivertliler, rakibine ligde 6 yıldır maç kaybetmiyor. Beşiktaş  karşısındaki son yenilgisini 9 Mayıs 2012'de yaşayan sarı-lacivertliler, daha  sonra oynanan 15 lig maçını da galip bitirmeyi başardı.
Ataşehir'de yenilgiyi unuttu
Fenerbahçe Doğuş, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynadığı son 52  lig maçını da kazanarak ulaşılması güç bir seriye imza attı.
Ligde seyircisi önünde son yenilgisini 26 Ekim 2015'te Torku Konyaspor  alan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 52 lig maçında da rakiplerine şans  tanımadı.
Ataşehir'de 3.5 yılı aşkın bir süredir kaybetmeyen sarı-lacivertliler,  derbide bu seriyi sürdürmek için de mücadele edecek

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Potada Fenerbahçe Doğuş - Beşiktaş Derbisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement