Potada Mahmuti Dönemi Başlıyor - Son Dakika
Spor

Potada Mahmuti Dönemi Başlıyor

Potada Mahmuti Dönemi Başlıyor

Erman Kunter ile yolların ayrılmasının ardından Basketbol Takımı’nın başına Oktay Mahmuti’nin getirilmesi ağırlık kazandı. Tecrübeli çalıştırıcı Başkan Dursun Özbek’in teklifini olumlu karşıladı.

10.01.2018 02:36

Galatasaray Odeabank'ta Erman Kunter'le yolların ayrılmasından sonra Oktay Mahmuti ismi ağırlık kazandı. Önceki gün yapılan görüşmede sarı-kırmızılara "Sezon sonundan geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme yapabiliriz" yanıtını veren tecrübeli koç ile dün yeniden biraraya gelindi.
Başkan Dursun Özbek, 50 yaşındaki çalıştırıcıdan hemen göreve başlamasını istedi. Mahmuti ise net kararını vermek için 24 saat süre istedi. Ancak başarılı antrenörün sarı-kırmızılıların teklifini büyük olasılıkla kabul edeceği belirtiliyor.
Arslan'a yetki
Galatasaray Odeabank'ta basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal'ın şube ile görevlerinden istifa etmesinin ardından dünkü yönetim kurulunda Başkan Dursun Özbek seçime kadar bu görevi Burçin Arslan'ın üstlenmesini istedi.
Burçin Arslan böylece 20 Ocak'a kadar basketbol için mesai harcayacak. Özbek yeniden seçilmesi halinde genç yöneticiden devam etmesini isteyecek.
Divan günü
Galatasaray'da bugün gerçekleşecek Divan Kurulu Toplantısı'nda  adaylar projelerini anlatacaklar. Başkan Dursun Özbek'in seçim takviminin neden öne çekildiğinin gerekçelerini bu toplantıda detaylarıyla anlatması bekleniyor. Diğer aday Mustafa Cengiz de bir konuşma yapacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Potada Mahmuti Dönemi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement