Redfoo'dan İpek'e Sürpriz Dans Teklifi - Son Dakika
Spor

Redfoo'dan İpek'e Sürpriz Dans Teklifi

Redfoo\'dan İpek\'e Sürpriz Dans Teklifi

İstanbul'da devam eden TEB-BNP Paribas WTA Championships Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası, dünyaca ünlü raketlerin nefes kesen maçlarının yanı sıra renkli görüntülere de sahne oluyor.

26.10.2012 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da devam eden TEB-BNP Paribas WTA Championships Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası, dünyaca ünlü raketlerin nefes kesen maçlarının yanı sıra renkli görüntülere de sahne oluyor.

Dünyaca ünlü elektro pop müzik grubu LMFAO'nun solisti Redfoo, Meksika konserinin ardından İstanbul'a gelerek tenis turnuvasında mini bir konser verdi. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maçların arasında korta çıkan Redfoo, 2 hafta önce konser verdiği İstanbul'da yeniden bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Turnuvada oyuncu ilişkilerinden sorumlu olan ve aynı zamanda sunuculuk da yapan milli tenisçi İpek Şenoğlu'na kortta, "Haydi sen de biraz dans et. Türk kadınları çok güzel. İstanbul'u çok seviyorum" diyen Redfoo'yu uzun ısrar sonrası milli tenisçi kıramadı ve dansına kısa bir süre de olsa eşlik etti. Redfoo ve İpek Şenoğlu'nun dansı salonu dolduran tenis severlerden büyük alkış aldı.

Büyük turnuvayı ilk 2 günde toplam 24 bin seyircinin izlediğini kaydeden İpek Şenoğlu, turnuvanın en büyük gücünün bilinçli Türk seyircisi olduğunu belirterek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Türkiye Tenis Federasyonu'nun destegiyle yapılan bu organizasyonun Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı için çok büyük bir rol oynadığını düşünüyorum. Dünya spor basını her sene Ekim ayının son haftası Türkiye'yi, İstanbul'u konuşuyor. Bu şampiyona yurtdışında tam 82 kanalda yayınlanıyor. Böyle bir organizasyonun devamında ATP Tour Masters da ülkemize yakışır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Redfoo'dan İpek'e Sürpriz Dans Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement