Rıdvan?dan Örnek Davranış - Son Dakika
Spor

Rıdvan?dan Örnek Davranış

Rıdvan?dan Örnek Davranış

SPORX ÖZEL – Yakalandığı amansız ALS hastalığıyla 13 yıldır mücadele veren Trabzonspor'un eski futbolcularından İsmail Gökçek'e F.Bahçeli Rıdvan Dilmen'den duygulandıran bir destek daha geldi… İsmail Gökçek'in başkanlığını yaptığı ALS-MNR Derneği'nin son gecesine verdiği destekle dernek üyelerinin alkışını alan ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Gökçek'in bu yıl Manisa'da üniversiteye başlayan oğlu Mert'in masraflarını karşıladığı ortaya çıktı.

03.01.2012 15:15

SPORX ÖZEL – Yakalandığı amansız ALS hastalığıyla 13 yıldır mücadele veren Trabzon spor'un eski futbolcularından İsmail Gökçek'e F.Bahçeli Rıdvan Dilmen'den duygulandıran bir destek daha geldi…

İsmail Gökçek'in başkanlığını yaptığı ALS-MNR Derneği'nin son gecesine verdiği destekle dernek üyelerinin alkışını alan ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Gökçek'in bu yıl Manisa'da üniversiteye başlayan oğlu Mert'in masraflarını karşıladığı ortaya çıktı. İsmail Gökçek'in eşi Adalet Gökçek, "Rıdvan hoca her zaman İsmail'in yanında oldu. Sürekli aradı hal hatır sordu. Gecemizin organizasyonunu gerçekleştirdi. Aynı zamanda küçük oğlumuz Mert'in de eğitim masraflarını üstlendi. Kendisine teşekkür etmek istedim" açıklamasını yaptı. Bu arada bir grup F.Bahçeli eski futbolcu, bugün İsmail Gökçek'i Ataköy'deki ALS-MNR Derneğinde ziyaret etti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Rıdvan?dan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement