Eski Galatasaraylı Riera Aldığı Ücretle Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Eski Galatasaraylı Riera Aldığı Ücretle Şaşırttı

Eski Galatasaraylı Riera Aldığı Ücretle Şaşırttı

Galatasaray'da 3 yılda 9 milyon euro kazanan Albert Riera, yeni takımı NK Zavrc'te ise ayda 2 bin euroya oynayacak.

16.09.2015 14:27  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yıllık 3 milyon euro kazanan Albert Riera, Slovenya'nın NK Zavrc ekibiyle aylık 2 bin euroya anlaştı. Sarı-kırmızılara 2011 yılında Yunan ekibi Olympiacos'tan transfer edilen İspanyol futbolcu Albert Riera, 2014 yılında takımdan ayrılmıştı. Daha sonra kalıcı olamayarak birçok takıma transfer olan Riera, Watford, Udinese, Mallorca takımlarında mücadele ettikten sonra bu sezon için Slovenya ekiplerinden NK Zavrc ile anlaştı.

AYLIK 2 BİN EUROYA OYNUYOR

Galatasaray'da oynadığı dönemlerde toplamda 9 milyon euroya yakın para alan İspanyol futbolcu Albert Riera, yeni transfer olduğu Slovenya takımında ise ayda 2 bin euroya oynuyor.

9 TAKIM DEĞİŞTİRDİ

33 yaşındaki İspanyol oyuncu, kariyeri boyunca Galatasaray, Olympiacos, Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool, Watford, Undinese, Mallorca takımları için mücadele etmişti.

G.SARAY'DAN 3 YILDA 8.6 MİLYON EURO GARANTİ PARA VE MAÇ BAŞI ALDI

Galatasaray, 2011 yılında Yunanistan'ın Olympiakos takımından transfer ettiği Albert Riera için 3 milyon euro bonservis bedeli öderken, futbolcunun kendisine de 4 yılda toplam 11.6 milyon euro (39.4 milyon TL) ödemeyi taahhüt etmişti.

DÜNYALARI KAZANDI

İlk iki sezonun ardından bekleneni veremediği için kadro dışı kalan Riera, Ocak 2014'te sözleşmesini karşılıklı feshederek Türkiye'den ayrılmıştı. Sözleşmesinin bitiminden 1 yıl önce Galatasaray'dan ayrılan Riera'ya 3 yıl için toplam 8.6 milyon euro transfer ücreti ve oynadığı maç başına 7 bin 500 euro ödendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eski Galatasaraylı Riera Aldığı Ücretle Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SERO: AYDA 200 YILDA 2.4 MİLYON YAPAR. NE VAR BUNDA HABER OLACAK 1 6 Yanıtla
  • geçmişte bir mazi: bu adam liverpool da oynuyordu bir ara unutmayalım yani 1 1 Yanıtla
  • ibocan: slm 2 0 Yanıtla

Advertisement