Rusya Premier Ligi'nde Görünüm - Son Dakika
Spor

Rusya Premier Ligi'nde Görünüm

Rusya Premier Ligi\'nde Görünüm

Kuban Krasnodar'ı 3 1 yenerek puanını 39'a çıkartan Lokomotiv Moskova, liderlik koltuğuna oturdu.

03.12.2013 11:24  Güncelleme: 11:36

Rusya Premier Ligi'nde deplasmanda Kuban Krasnodar'ı 3-1 yenerek puanını 39'a çıkartan Lokomotiv Moskova, Zenit'i geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Rusya Premier Ligi, 18. hafta maçlarıyla devam edildi. Geçen hafta averaj farkıyla ikinci sırada yer alan Lokomotiv Moskova, deplasmanda Kuban Krasnodar ile karşılaştı. Maça çok hızlı başlayan Moskova ekibi, 5. dakikada Maicon, 14'te Corluka ve 31'de Boussoufa'nın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Maçın sonucunu ise uzatmaların ilk dakikasında ev sahibi takım adına Cisse'nin attığı gol belirledi. Liderlik yolundaki en önemli rakiplerinden Zenit'in Terek karşısında berabere kalmasını iyi değerlendiren Lokomotiv Moskova, puanını 39'a çıkartarak ligde ilk sıraya yükseldi.

Premier Ligi'nde en farklı galibiyeti ise Spartak Moskova, Volga Nizhny Novgorod karşısında aldı. Moskova temsilcisi, kendi sahasında oynadığı maçta Jurado'nun iki ve Barrios'un golleriyle devre arasına 3-0 galip girdi. Spartak Moskova, yüksek performansını ikinci 45 dakikaya da yayarken, Ermeni oyuncusu Aras Özbiliz'in iki ve Volgalı Kolodin'in kendi kalesine attığı golle maçı 6-1 kazandı. Volga'nın tek golü ise Dvornekovic'ten geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde beklenen performansı göstermeyen CSKA Moskova, deplasmanda Rostov karşısında golsüz berabere kalarak puanını da 34'e çıkardı.

Zenit, 18. haftada da galibiyete hasret kaldı. Spartak Moskova ve Rostov'a karşı kaybeden Petersburg temsilcisi, hafta sonu deplasmanda Terek ile 1-1 beraberare kalarak liderlik koltuğunu Lokomotiv Moskova'ya kaptırdı. Maçın golleri ikinci yarıda gelirken, ev sahibi ekibin 52. dakikada Lebedenko ile bulduğu gole cevap, 78'de Witsel'den geldi.

Gol krallığı yarışında, Spartak Moskovalı Yura Movsisyan ile Rostov'da forma giyen Artem Dziuba 12'şer golle golle ilk sırada bulunuyor.

Rusya Premier Ligi'nde alınan sonuçlar, son puan durumu ve gelecek haftanın maç programı şöyle:

HAFTANIN SONUÇLARI

Dinamo Moskova - Ural Yekaterinenburg: 3-0

Zenit St. Petersburg- Terek: 1-1

Krylya Sovetov Samara - FK Krasnodar: 1-0

Spartak Moskova- FC Volga Nizhny Novgorod: 6-1

Anzhi Makhachkala-Tom Tomsk: 0-2

FK Rostov-CSKA Moskova: 0-0

Rubin Kazan-Amkar Perm: 3-0

Kuban Krasnodar-Lokomotiv Moskova: 1-3

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rusya Premier Ligi'nde Görünüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement