Rivaldo'dan Satılık Kulüp - Son Dakika
Spor

Rivaldo'dan Satılık Kulüp

Brezilyalı eski milli futbolcu Rivaldo, başkanlığını yaptığı Mogi Mirim Spor Kulübü'nü Instagram hesabından satılığa çıkardı.

03.12.2014 15:44  Güncelleme: 16:20

Brezilya İkinci Futbol Ligi ekiplerinden Mogi Mirim'in başkanlığını yapan Rivaldo Vitor Borba Ferreira, kulübünü satışa çıkardığını açıkladı.

INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Brezilyalı eski milli futbolcu Rivaldo, sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, sahibi olduğu ve kişisel sebeplerden dolayı satışa çıkardığı Mogi Mirim Spor Kulübü için yeni yatırımcılar aradığını belirtti.

KULÜP SATILANA KADAR YÖNETİMDE KALACAK

İlgilenenlerin kendisiyle elektronik posta yoluyla irtibata geçmesini talep eden 42 yaşındaki futbol adamı, kulübü tamamen devralacak bir alıcı bulana kadar yönetim kurulunda kalacağını da duyurdu.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Kariyeri boyunca Avrupa'da Deportivo, Barcelona, Milan, Olympiakos ve AEK gibi takımlarda top koşturan Rivaldo, uzun süre Brezilya Milli Takımı'nda da görev yaptı. Barcelona ile kariyerinin zirvesine çıkan Rivaldo, 74 kez giyip 34 gol attığı milli formayla 2002 FIFA Dünya Kupası'nı kaldırma başarısı gösterdi.

6 YILDIR BAŞKANLIK YAPIYOR

Rivaldo, 6 yıldır başkanlığını yürüttüğü Mogi Mirim'de kariyerinin başında ve sonunda bir süre forma da giymişti.


Rivaldo\'dan Satılık Kulüp
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rivaldo'dan Satılık Kulüp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement