Şampiyon Güreşçiler Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Şampiyon Güreşçiler Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti

Şampiyon Güreşçiler Başkan Doğan\'ı Ziyaret Etti

Ankara’da düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler 1.Lig Serbest Güreş maçlarında büyük bir başarı elde ederek Süper Lige yükselen İzmit Belediyespor güreşçileri, kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a getirdiler.

13.05.2018 13:35

Ankara'da düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler 1.Lig Serbest Güreş maçlarında büyük bir başarı elde ederek Süper Lige yükselen İzmit Belediyespor güreşçileri, kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a getirdiler.

İzmit Belediyespor Güreş Koordinatörü Ömer Aslantaş, Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Muhammet Öztürk, Antrenör Şener Sar, kulüp yöneticisi Necati Akkuzu ve güreşçiler İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Güreşçileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Doğan, "Elde ettiğiniz başarıyla bizleri gururlandırdınız. Ata sporumuz olan güreşe her zaman destek oluyoruz. Bu sporun tabanda yaygınlaştırılması, gençlerimizin, çocuklarımızın sevmesi çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımızı tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. İzmit Belediyespor artık süper ligde devler liginde mücadele edecek. Kızlarımız da basketbolda federasyon kupasını kazandılar, şimdi de süper lig için playoffa kaldılar. Spora ve sporcuya sahip çıkıp destek olmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyon Güreşçiler Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement