Scolari Bırakmıyor! - Son Dakika
Spor

Scolari Bırakmıyor!

Scolari Bırakmıyor!

Brezilya'nın teknik patronu Scolari, 7-1'lik Almanya hezimetinin ardından milli takımı bırakmayacağını açıkladı.

09.07.2014 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Luiz Felipe Scolari, 7-1'lik Almanya mağlubiyetine rağmen milli takımın başında kalacağını belirtti ve her şeye rağmen iyi bir turnuva geçirdiklerini söyledi.

Brezilyalı teknik adam, "Altı dakika içinde darmaduman olduk, ama olan oldu bir kere. Şimdi cumartesi günü oynayacağımız maça odaklanmamız lazım. Bu altı dakikalık süre içerisinde ne yaşandığını ben de anlayamadım. Bilsem yanıt verirdim, ama ben de idrak edemedim. Dünya Kupası'nın ardından Brezilya Futbol Federasyonu ile görüşeceğiz ve turnuvada iyi-kötü yaptığımız her şeyi konuşacağız. Son kararı yönetim kurulu verecek." dedi.

Çok da kötü bir turnuva geçirmediklerini söyleyen Felipao, "Kötü bir mağlubiyet yaşadık, ama turnuva bizim adımıza o kadar da kötü geçmedi. Cumartesi gününe kadar federasyon ile bir anlaşmamız var. Çok sıkı çalışan bir takımız. Kazandığımızda da kaybettiğimizde de birlik içerisindeyiz. Tüm sıkıntılara rağmen yarı finale kadar geldik. Bu ekip iki üç sene içerisinde başarılara imza atacak. Bu uzun bir süreç tabii,  ama şimdiden bu çalışmalara başladık." diye konuştu.

Brezilya tarihinin en ağır yenilgisi bu maçla yaşadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Scolari Bırakmıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement