Ünlü Tenisçi Serena Williams, Maç Ortasında Kahve İçti - Son Dakika
Spor

Ünlü Tenisçi Serena Williams, Maç Ortasında Kahve İçti

Serena Williams, Hopman Kupası'nda ilk sette 5-0 mağlup iken espresso istedi. Kahvesini içtikten sonra korta dönüp iki seti kazandı.

05.01.2015 12:34  Güncelleme: 15:21

Avustralya'da düzenlenen Hopman Kupası'nda, Flavia Pennetta ile karşılaşan Serena Williams, daha önce örneği görülmemiş bir şey yaptı ve kaybettiği ilk set sonrası hakemden kahve içmek için izin istedi.

SETİ KAYBETTİ, KAHVE İÇMEK İSTEDİ

27. kez düzenlenen Hopman Kupası'nda A Grubu'nda ABD ile İtalya mücadele veriyor. Kadınlardaki ilk maçta ise Serena Williams ile Flavia Pennatta karşı karşıya geldi. 32 yaşındaki rakibi karşısında ilk seti 6-0 kaybeden Serena Williams, daha sonra hakemden ilginç bir istekte bulundu. Avustralya'ya geldiği için jetlag olduğunu söyleyen dünya 1 numarası, kahve içmek istedi. Uzun uçak yolculuğunun ardından yorgun olan ABD'li kadın tenisçinin isteği uzun tartışmaların ardından kabul edildi.

"KAHVE İÇTİKTEN SONRA KENDİME GELDİM"

Serena Williams o anları şöyle anlattı: "Jetlag oldum ve hareket etmek için bir kahveye ihtiyacım vardı. Hakemden bunun için izin istedim. Daha önce başıma gelmemişti; legal bir şey mi bilmiyordum. Kahve içtikten sonra kendime geldim."


Serena Williams, 6-0 kaybettiği ilk set sonrası içtiği kahvenin de etkisiyle kalan setleri 6-3 ve 6-0 alarak korttan galip ayrıldı.

Ünlü Tenisçi Serena Williams, Maç Ortasında Kahve İçti
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ünlü Tenisçi Serena Williams, Maç Ortasında Kahve İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erkut: 6-0 kayıptan sonra maçı böyle çevirmesi ilginç, sadece kahve mi? 8 1039 Yanıtla

Advertisement