SEU Basket Namağlup Şampiyon - Son Dakika
Spor

SEU Basket Namağlup Şampiyon

SEU Basket Namağlup Şampiyon

SEU Basket, Diyarbakır Ligi'nde oynadığı bütün maçları kazanarak şampiyon oldu. SEU Basket, Mart 2015'te Mardin'de yapılan bölge şampiyonasında Diyarbakır'ı temsil edecek.

12.12.2014 16:52

Henüz yeni kurulan Selahaddin Eyyubi Üniversitesi (SEU) Basketbol Takımı, 8 takımlı Diyarbakır Genç Erkekler Basketbol Ligi'nde bütün rakiplerini yenmeyi başardı. Play-Off final maçına namaglup unvanıyla çıkan SEU Basket, seriye 1-0 önde başladı.

Finalde karşılaştığı DSİ takımını ligde iki kez yendiği gibi mağlup eden SEU Basket, Diyarbakır şampiyonu oldu. Bütün rakiplerini yenerek şampiyon olan SEU Basket, 17- 21 Mart 2015 tarihleri arasında Mardin'de yapılacak ve 13 ilin katılacağı Bölge Basketbol Şampiyonası'nda Diyarbakır'ı temsil edecek.

Takımlarının coşkulu maçlar çıkardığını söyleyen Kulüp Başkanı İsmail Sayılı, kendilerini yalnız bırakmayan seyirciye de teşekkür etti. Hedeflerinin daha büyük organizasyonlarda Diyarbakır ve bölgeyi temsil etmek olduğunu belirten Sayılı, "Henüz birinci yılımızda ve katıldığımız ilk turnuvada şampiyon olduk. Takımımızda daha üst organizasyonlarda mücadele etme potansiyeli var. Bizler de hedefimizi yüksek tutuyoruz. İnşallah beklentileri karşılayıp, hedefleri tutturacağız" dedi.

SEU Basket Koçu Gökhan Yıldırım da mücadele gücü yüksek bir ekibe sahip olduklarının altını çizdi. Bu güç sayesinde bütün rakiplerini yenmeyi başardıklarını hatırlatan Yıldırım, başarının ciddi bir çalışmanın ürünü olduğunu vurguladı. Mardin'deki turnuva için şimdiden hazırlıklara başladıklarını ifade eden Koç Yıldırım, şunları kaydetti:

"Amacımız Bölge Turnuvası'nda da şampiyonluk kupasına uzanıp, Anadolu Şampiyonasına katılmaktır. Anadolu Turnuvası'ndaki hedefimiz de Türkiye Şampiyonu olmaktır. Nihai hedef, bölgesel ve ulusal liglerde boy göstermektir. Bu başarıyı elde edecek gücü kendimizde görüyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor SEU Basket Namağlup Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement