Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Sinpaş Denizli Basket'in başantrenörü Okan Çevik, hedefleri doğrultusunda kazanmaları gereken Socar Spor karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Çevik, gazetecilere yaptığı açılamada, cumartesi günü Denizli'de oynanan maçta ligin en iyi hücum yapan takımına karşı iyi savunma yaptıklarını, rakiplerini 75-71 yenerek ligde 12. galibiyeti elde ettiklerini belirtti.
Her zaman ligin birinci ve ikinci devrenin ilk maçlarının zorlu geçtiğini ifade eden Çevik, şunları kaydetti:
"İlk maçı çok iyi oynamamızı beklemiyordum. Socar Spor karşılaşması kendi hedeflerimiz doğrultusunda kazanmamız gereken maçtı kazandık, mutluyuz. Maçı çok daha erken koparabilirdik ama maalesef kötü bir son periyot geçirdik. Ama dediğim her şeyin ilk maçı zordur dolayısıyla bu maçın kolay geçmesini beklemiyordum. Oyundaki mücadeleden dolayı oyuncularımızı kutluyorum." - Denizli
Son Dakika › Spor › Sinpaş Denizli Basket Başantrönürü Çevik Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.