Sivasspor-Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sivasspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Sivasspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Sivasspor kendi sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

11.02.2013 11:21

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor kendi sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor'un oyun yapısını ve nasıl oynayacağını bile bile mücadele ve hırs açısından rakiplerinin gerisinde kaldıklarını söyleyerek, "1-0 geriye düştük, ikinci devre 'oyuna hamleler yapacağız' derken, maalesef kendi hatamızdan 2. golü yedik. Daha sonra pozisyonlar bulduk. Hatta 2-2'ye getirip 3-2'yi de bulabilecek pozisyonlarımız da var. Maalesef bunu beceremedik. Bu tip deplasmanlarda eğer kavga etmezseniz, rakibe karşı sert oynamazsanız çıkacak sonuç böyle oluyor" dedi.

Taraftarlara ve camiaya çağrıda bulunan Kafkas, "Biz kaybettik. Ben şehre, taraftara şunu söylüyorum. Sakin olsunlar, bir sorun yok. Biz bunu mutlaka toparlayacağız, iyi yerlere geleceğiz. Özellikle önümüzdeki yıl için söylüyorum. Çok önemli bir noktayı da söylüyorum, tekrar altını çizerek söylüyorum. Biz kaybettik, sorun yok. Hiçbir şeyin bahanesi yok. Ama maçın hakemiyle ilgili de şunu söyleyeceğim. Bir tarafta oynamaya çalışan, bir tarafta da oynatmamaya çalışan bir takım var. Sen her vurduklarına, faullerine kart göstermezsen bugün oyun olmaz, başka bir şey olur. Onun için bunu iyi ayırt edip, yorumunu iyi yapmak lazım. Bunu bir bahane olarak söylemiyorum ama eğer buna izin verirsen sonuçta ortaya bir oyun çıkmaz kavga çıkar" diye konuştu.

Trabzonsporlu futbolcu Marek Cech, çok zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini anlatarak, kendi hataları nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

Bordo-mavili Brezilyalı oyuncu Alanzinho ise kendi hatalarıyla yedikleri gollerden sonra maçın çok zor ve karmaşık hale geldiğini, Sivasspor'un iyi bir mücadele sergileyerek kazandığını ifade etti.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takım olarak maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Girdiğimiz pozisyonları çok iyi değerlendirdik. Tabii ki birkaç pozisyon verdik ama karşımızdaki takım, çok iyi futbolculardan kurulu. Zaman zaman zorlandık, sıkıntılarımız oldu ama hiçbir zaman maçtan kopmadık, iyi bir galibiyet aldık. Önemli olan bu galibiyeti devam ettirmek, iyi bir istikrar yakalamak" şeklinde konuştu.

Sivasspor kalecisi Milan Borjan ise takım olarak çok iyi maç çıkardıklarını ve gol yemeden kazandıklarını söyledi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor yedek kalecisi Tolga Zengin ile sahada yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine Borjan, "Maç sırasında ve maçtan sonra gelişen olaylar. Maçta olabilecek olaylardı" cevabını verdi.

Bir gazetecinin maç sırasındaki bir pozisyonu hatırlatarak, "Dalga geçer gibi bir durum vardı, neler söyleyeceksin?" diye sorusu üzerine Borjan, "Böyle bir şeyi telaffuz etmenizi istemiyorum. Ben sadece zamanı kullanmak istedim. Kimseyle dalga geçmek gibi bir durumum olamaz" ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un Bolivyalı oyuncusu Ricardo Pedriel Suarez de çok iyi bir mücadele sergilediklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Sivasspor'un ikinci golünü atan Aatif Chahechouhe ise bugün her yönden iyi bir mücadele sergilediklerini ve kazandıklarını vurgulayarak, attığı golü eşi, çocuğu ve Sivasspor camiasına armağan ettiğini belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor-Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement