Spor Benim de Hakkım" Adlı Projenin Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Spor

Spor Benim de Hakkım" Adlı Projenin Protokolü İmzalandı

Spor Benim de Hakkım" Adlı Projenin Protokolü İmzalandı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençleri spora yönlendirecek olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Spor Benim de Hakkım” adlı projenin protokolü imzalandı.

03.10.2017 16:02

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençleri spora yönlendirecek olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Spor Benim de Hakkım" adlı projenin protokolü imzalandı.

Protokol, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından imzalandı.

Proje ile Bilecik merkez ilçede yaşayan yetim, öksüz ve maddi imkanları yetersiz 54 gence spor yapma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor. Ayrıca bu gençlerin sosyal açıdan uyumlu bireyler olmaları ve bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi sahibi olmaları için destekleyici ve bilgilendirici faaliyetlerde bulunulacak. 6 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek proje kapsamında gençler basketbol, futbol ve voleybol dallarında spor etkinliklerine katılacaklar.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje ile sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlerin spor yapabilmelerine imkan tanındığını belirterek,"Spor dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını harekete geçiriyor. Bu olumlu duyguları tüm gençlerimizin yaşaması gerekiyor. Ayrıca gençlerimiz bağımlılıkla mücadele konusunda da bilgi sahibi olacaklar. Böylece bu proje kendini ve içinde yaşadığı toplumu iyi tanıyan, değerlerimizle barışık, çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlar edinmiş nesiller olarak yetişmelerine katkı sağlayacak. Projeye destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, projenin Bilecik için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Benim de Hakkım' Adlı Projenin Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement