Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Denizli Belediyespor'un kalecisi Gökhan'ın ardında göreve hazır bekleyen Ferhat ile Ali'nin çalışma hırsları ve azimleri teknik heyeti sevindirdi.

01.03.2013 14:26

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Denizli Belediyespor'un kalecisi Gökhan'ın ardında göreve hazır bekleyen Ferhat ile Ali'nin çalışma hırsları ve azimleri teknik heyeti sevindirdi.

Denizli Belediyespor, pazar günü lider Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar Cumartesi sabah tesislerde yapacağı kahvaltının ardından, Balıkesir'e hareket edecekler. Takımda sakat futbolcu bulunmazken, Selçuk sarı kart cezalısı olduğu için forma giymeyecek. Kaleci Gökhan'ın ardında göreve hazır bekleyen Ferhat ile Ali'nin forma aşkı, çalışa azmi ve hırsları ise teknik heyeti sevindiriyor. Kaleci Antrenörü Aydın Gencer nezaretinde çalışan kaleciler, form tutmak için çabalarken Ferhat ile Ali, Gökhan'dan formayı kapabilmek için daha fazla çalışıyorlar. Forma rekabeti nedeniyle antrenmanlarda zaman zaman ilginç görüntüler de oluşuyor. Kış şartlarında yağışlı havaların ağırlaştırdığı zemin yüzünden, en çok kaleciler sıkıntı yaşıyor. Her şeye rağmen çalışma tempolarından bir şey eksiltmeyen kaleciler Ferhat ile Ali, Gökhan'dan forma kapma yarışına girdiler.

Denizli Belediyespor'da olmaktan son derece memnun olduklarını belirten kaleciler Ferhat ve Ali, "Kalecilik zor zanaat. Ama olsun. İşimizi yapıyoruz. Denizli Belediyespor'un ligi daha iyi yerlerde bitirmesi için aynı heyecan ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz" dediler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement