Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor yarın Ankara'da oynayacağı Şekerspor maçını kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

14.09.2013 16:59

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor yarın Ankara'da oynayacağı Şekerspor maçını kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligdeki ilk maçında deplasmanda Gölcükspor'la 0-0 berabere kaldıktan sonra Diyarbakır'da Yimpaş Yozgatspor'a 1-0 yenilerek ilk 2 haftayı 1 puanla kapatan Yeni Diyarbakırspor, galibiyet hasretine Ankara'da son vermek istiyor. İlk 3 puanın yanı sıra ilk gol veya gollerini de atmak isteyen Yeni Diyarbakırspor, dün gittiği Ankara'da bugün yaptığı ter idmanından sonra kamp yaptığı Büyük Anadolu Oteli'nde maç saatini beklemeye başladı. Önceki gün Ankara'ya giden kulüp başkanı Feyzi İlhanlı ve yöneticiler takıma moral verirken, bugünkü maça Ankara'da bulunan bürokratlar, siyasetçiler ve taraftarların da geleceği bildirildi. Diyarbakır'dan başkente giden taraftarların da destek vereceği yeşil-kırmızılı takımda yeni transfer Serdar Karaduman ilk kez kadroya alınırken, sakat olan Uğur Parlak dışında eksik futbolcu yok. Şekerspor'da ise 1-0 kazanılan Keçiörengücü maçında kırmızı kart gören Özcan ve Abdülkadir'in forma giyemeyeceği açıklandı. Bağlum Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı Kocaeli bölgesi hakemleri yönetecek. Karşılaşmada Deniz Kükrek düdük çalarken, Levent Çakır ve Erhan Yalta yardımcı hakemlik, MehmetDurbin de 4. hakemlik yapacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement