Tbl 2. Lig'de Milli Transfer - Son Dakika
Spor

Tbl 2. Lig'de Milli Transfer

Tbl 2. Lig\'de Milli Transfer

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde mücadele eden BEST Basketbol Kulübü, Yıldız Milli Takım Antrenörü Mustafa Derin ile anlaştı.2013-2014 yılında BEST'in başında olacak Mustafa Derin, Balıkesir ekibine imza atmasında her maçta spor salonunu dolduran...

27.06.2013 16:49

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden BEST Basketbol Kulübü, Yıldız Milli Takım Antrenörü Mustafa Derin ile anlaştı. 2013-2014 yılında BEST'in başında olacak Mustafa Derin, Balıkesir ekibine imza atmasında her maçta spor salonunu dolduran taraftarların büyük etkisi olduğunu kaydetti.

Yıldız Milli Takım Antrenörlüğü görevini sürdüren Mustafa Derin, Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden BEST ile anlaştı. İmzayı atan Mustafa Derin İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Mustafa Derin, "BEST gibi marka bir takımda yer almaktan mutluyum. BEST'in geçen yıl 3 maçını izlemiştim. Balıkesir'deki maçlarda neredeyse salon tamamen doluyor. Etkileyici bir taraftarı var. Şundan emin olun Balıkesir'deki basketbol coşkusu basketbol camiasında konuşuluyor. İmza atmamda bu ortamın büyük etkisi oldu. Artık büyük bir aileyiz. Çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

BEST Basketbol Kulüp Başkanı Gafur Çoymak, "Antrenörümüzle anlaştık. Takımımız için hayırlı olmasını diliyorum. Milli takım düzeyinde, yıllarını basketbola vermiş bir antrenörle anlaşmaktan mutluyuz. Şimdi yeni sezon için kadro çalışmalara başlayacağız. İyi, güçlü ve savaşçı bir kadro kurmak istiyoruz" dedi.

BEST Basketbol Kulübü Genel Sekreteri Erhan Savaş, antrenör transferi ile yeni sezonda başarıyı yakalamak istediklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tbl 2. Lig'de Milli Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement