Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika
Spor

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Çinli tenisçi Li Na: "İlk maçlar daima sıkı geçer. Kazandığım için mutluyum" İtalyan raket Errani: "Dün sakatlık yaşadığım için maça biraz zorlanarak başladım"

23.10.2013 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda beyaz grupta İtalyan Sara Errani'yi 2-0 yenen Çinli Li Na, ilk maçını kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Li Na, ilk maçların zor olduğunu belirterek, "Maç içerisinde ne olursa olsun önemli olan setin nasıl bittiğidir. İlk maçlar daima sıkı geçer. Maçı kazandığım için mutluyum" dedi.

Karşılaşmada biraz zorlandığını kaydeden Çinli raket, "Bugün oyun planımı önceden hazırlamıştım ancak top benim tarafıma geldiği her an biraz zorlanıyorum hissine kapıldım. Sanırım Çin Açık'tan sonraki 1 ay hiç turnuvaya katılmamış olmam sahada ritim bulmamı zorlaştırdı. Açıkçası Errani ile oynarken kendime güvenim tam. Çünkü ona karşı hiç kaybetmedim. Bugün 2. seti oynarken maçı gerçekten bitirmek istedim, yoksa 3. seti çıkaramayabilirdim" diye konuştu.

Sara Errani ise "Dün sakatlık yaşadığım için maça biraz zorlanarak başladım. Bacağımın nasıl olduğunu kort içerisinde test ettim. Ancak çok fazla bir ağrı yaşadığımı söyleyemem" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement