Tff Olağan Mali Genel Kurulu - Son Dakika
Spor

Tff Olağan Mali Genel Kurulu

Tff Olağan Mali Genel Kurulu

"Türk sporuna hizmet etmeye aynı kararlılıkla hizmet edeceğiz."

18.06.2013 12:02  Güncelleme: 12:08

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez, TFF Olağan Mali Genel Kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında, "Türk sporuna hizmet etmeye aynı kararlılıkla hizmet edeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu bugün Ankara'da toplandı. JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilen genel kurulun açılışında konuşan Basri Hakan Hakyemez, "Gönlümüzün en önemli spor dalı olarak öne çıkıyor. Hem ekonomisi hem antrenörü, profesyonel oyuncusu ve taraftar sayısı olarak değerlendirildiğinde sadece ülkemizin değil dünyanın vazgeçemediği bir olgu olarak karşımıza çıkıyor" ifadelerini kullandı.

"Böylesine tutkuyla bağlanılan futbolda güzel şeyler yaşamamız ve heyecanımızın yanı sıra hiç istemediğimiz olaylara şahit oluyoruz" diye konuşan Hakyemez, "Bugün burada TFF'nin olağan genel kurulu gerçekleştirilirken, dün başlayan ve bugün devam eden 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Çalıştayı'nı düzenliyoruz. İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) katkılarıyla yapılan çalıştayda önemli kazanımlar elde edilecek. Umarım hem futbolda hem de sporun tüm dallarında hiç istemediğimiz olayları yaşamayız. Bunun mücadelesini tüm taraflar olarak vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Hakyemez, Türkiye'nin şu anda uluslararası alanda Mersin Akdeniz Oyunları ve FIFA U20 Dünya Kupası gibi iki önemli organizasyonu gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 718 spor yatırımının devam ettiğini belirten Hakyemez, "18 ayda 52 tesisi Türk sporunun hizmetine sunan Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu anlamda Türk sporuna hizmet etmeye aynı şekilde, aynı kararlılıkla devam edecektir. Biz her iki organizasyonun ülkemiz adına fayda sağlayacağına inanıyoruz. Bütün bu hazırlıkların esas noktası 7 Eylül'de oylanacak olan İstanbul 2020 olimpiyatlarının bize gelmesi. Bu organizasyonlar olimpiyatların gelmesine İnşallah vesile olacak" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff Olağan Mali Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement