Torku Konyaspor, Sivasspor Maçını Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Sivasspor Maçını Kazanmak İstiyor

Torku Konyaspor, Sivasspor Maçını Kazanmak İstiyor

Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

30.01.2014 15:56  Güncelleme: 16:05

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor'da hedef; maçtan galibiyetle ayrılmak.

Torku Konyaspor'un defans oyuncusu Erdinç Yavuz, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Aldıkları yenilgiden dolayı morallerinin bozulmadığını ifade eden Yavuz, "Fenerbahçe maçını kazanabilirdik ama kaybettik. En azından bir puanla dönebilirdik" dedi.

Sahalarında oynayacakları maçların kendileri için daha önemli olduğunu dile getiren Yavuz, "Devre arası kampında takım çok iyi çalıştı. Moral olarak üst seviyedeyiz. Fenerbahçe maçında da bunu gösterdik. İnşallah geri kalan maçlara da bunu yansıtacağız. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Sivasspor maçından galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeşil-beyazlıların tecrübeli kalecisi Kaya Tarakçı da Fenerbahçe karşısında sergiledikleri oyundan memnun olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'ye göre daha çok pozisyonumuz vardı. Oynanan oyun en azından ilerleyen haftalarda bize önemli sinyaller veriyor. Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece inanıyorum ki daha güzel günler bizi bekliyor. Hedefimize ulaşmamız için mümkün olduğunca maçlardan üç puanla ayrılmamız gerekiyor. Şu ana kadar da iç saha performansı gayet iyi. Sivasspor maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Sivasspor Maçını Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement