Trabzonspor Bucasporlu Jebrin'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Bucasporlu Jebrin'le Anlaştı

Trabzonspor Bucasporlu Jebrin\'le Anlaştı

Trabzonspor, Bucaspor'la sözleşmesini fesheden orta saha oyuncusu Jebrin'le 5 yıllığına anlaşmaya vardı, 20 yaşındaki Ganalı oyuncunun Antalya kampına katılacağı bildirildi.

25.12.2011 13:29

Trabzonspor, Bucaspor'la sözleşmesini fesheden orta saha oyuncusu Jebrin'le 5 yıllığına anlaşmaya vardı, 20 yaşındaki Ganalı oyuncunun Antalya kampına katılacağı bildirildi.

Bucaspor'la sözleşmesini alacakları ödenmediği için tek taraflı olarak fesheden Torric Jebrin, Trabzonspor'la el sıkıştı. Bordo mavili takımın izleme komitesi üyeleri tarafından takip edilen ve alınması durumunda takıma katkı yapabileceğine kanaat getirilen Jebrin'le yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı. Asbaşkan Nevzat Şakar, Ganalı oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Jebrin'in takımda alternatif yaratmak için transfer edileceği belirtildi.

Antalya KAMPI YARIN BAŞLIYOR

Trabzonspor'un 6 günlük Antalya kampı yarın başlıyor. Trabzon'dan tarifeli uçakla saat 09.30'da hareket edecek olan bordo mavili kafile, İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya gidecek. Bazı futbolcuların kafileye Trabzon'dan, bazılarının ise İstanbul'dan katılacağı öğrenildi. Bordo mavili takımda ülkelerine giden yabancı futbolcular ise kampa 2 gün sonra dahil olacak.

GABRİC VE BRÜLS ŞOKU

Trabzonspor'un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika'nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı, ancak daha sonra takıma katmadan sattığı Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı. Her iki futbolcunun da FIFA nezdinde açtığı davaların yazışma ve yargı sürecinin devam ettiği öğrenildi. Gabric'in açtığı davanın bedelinin 2 milyon 460 bin euro, Brüls'ün açtığı davadaki tazminat bedelinin ise 3 milyon 500 bin euro tutarında olduğu belirtildi.

YATTARA DA ALACAĞINI İSTİYOR

Öte yandan Trabzonspor'dan sezon başı ayrılarak Arabistan'ın Al Shabab takımı ile anlaşan Ibrahima Yattara'da kulüpten alacağı olan 900 bin euroyu tahsil etmek için FIFA'ya başvurdu. FIFA'dan bu konuda arabuluculuk yapmasını isteyen Yattara'nın talebine henüz cevap gelmediği, Trabzonspor'un da bu konuda gerekli savunmaları hazırladığı öğrenildi.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Bucasporlu Jebrin'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement