Trabzonspor'da N'Doye Çıkmazı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da N'Doye Çıkmazı

Trabzonspor\'da N\'Doye Çıkmazı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bizzat giderek sonuçlandırmaya çalıştığı N'Doye'nin transferinde pürüz çıktı.

18.07.2012 14:02  Güncelleme: 14:16

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bizzat giderek sonuçlandırmaya çalıştığı N'Doye'nin transferinde pürüz çıktı. Transferle ilgilenen yönetici Tuncay Bekiroğlu, "Şu anda anlaşmadan uzağız" ifadesini kullandı.

DANİMARKA'DA MASAYA OTURDULAR

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılıp Galatasaray'la anlaşmasından sonra golcü transferi için harekete geçen Trabzonspor, rotasını Danimarka şampiyonu FC Kopenhagen'in Senegalli forveti Dame N'Doye'ye çevirmişti. Önceki gün Trabzonspor'un kamp yaptığı Hollanda'nın Vaals kasabasından ayrılarak Danimarka'ya giden Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte N'Doye ve menajeriyile masaya oturdu.

BONSERVİS ÜCRETİ ŞAŞIRTTI

N'Doye, görüşmede yıllık 2 milyon euro istedi. Senegalli oyuncusu en fazla 1 milyon 400 bin euro verebileceğini belirten Başkan Sadri Şener, daha sonra Kopenhag Kulübü'nün de 6 milyon euroluk bonservis isteğiyle karşılaştı.

GÖRÜŞMELERİ BEKİROĞLU SÜRDÜRECEK

Golcü oyuncu transferi için Burak Yılmaz'dan gelen paranın 3.5 milyon eurosunu ayıran Başkan Sadri Şener, hem Kopenhag Kulübü hem de golcü oyuncunun bu istekleri karşısında yönetici Tuncay Bekiroğlu'nu Danimarka'da bırakarak İspanya'ya geçti.

Başkan Şener'in İspanya'da Malaga Kulübü'yle Hollandalı milli stoper Mathijsen'in transferi konusunda görüşeceği öğrenildi.

MESAJ GÖNDERDİ

Bu arada Danimarka'dan kalan yönetici Tuncay Bekiroğlu, dün gece twitter'den, "Şu anda anlaşmadan uzağız" mesajını gönderdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da N'Doye Çıkmazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement