Trabzonspor'dan Zokora'ya Teşekkür - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Zokora'ya Teşekkür

Trabzonspor\'dan Zokora\'ya Teşekkür

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesi karşılıklı feshedilen Didier Zokora'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

29.04.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesi karşılıklı feshedilen Didier Zokora'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Oyuncumuz Didier Zokora ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu süreç içinde Trabzonspor formasını saha içinde terinin son damlasına kadar ıslatan oyuncumuza göstermiş olduğu performans için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Zokora'ya Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda ve bundan sonraki futbol hayatında da başarı dileğinde bulunuldu.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, Zokora'nın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den borsaya yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan açıklamada, "Kulübümüz ile futbolcumuz Didier Zokora arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadesi kullanıldı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Zokora'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement