Trabzonspor Federasyona Başvurdu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Federasyona Başvurdu

Trabzonspor Federasyona Başvurdu

Trabzonspor Kulübü, Ankaragücü'nün oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili olarak Futbol Federasyonu'na şikayet dilekçesi gönderdi.

31.05.2011 11:06

Trabzonspor Kulübü, Ankaragücü'nün oyuncusu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili olarak Futbol Federasyonu'na şikayet dilekçesi gönderdi.

Dilekçede, delilleriyle ortaya çıkartılan konuyla ilgili olarak gerekli soruşturmanın başlatılması talebinde bulunuldu. Şikayet dilekçesiyle ilgili olarak Trabzonspor'un internet sitesindeki açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Ayrıca aynı menajerlik şirketine mensup iki oyuncu arasında bu şirketin bir yetkilisi tarafından gerçekleştirilen mesaj trafiği nedeniyle şirketin faaliyetlerinin askıya alınması istendi. Bunun yanında kulübümüzün tüm delilleri toplayarak bugün FİFA'ya gereken başvuruyu yapacağı açıklandı. "

AYAZ: "GABRİC'İN TEDAVİSİ ÇOK İYİ GİDİYOR"

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, ülkesinde trafik kazası geçiren Drago Gabric'in bilincinin büyük oranda açıldığını söyledi. Hırvat oyuncunun hayati tehlikeyi atlattığını belirten Ayaz, şöyle dedi:

"Özellikle uyutma ilaçlarının etkisi geçtikçe ve tedavi uygulandıkça Gabric'in durumunda sevindirici gelişmeler gözleniyor. Yapılan son muayenelerde oyuncunun bilincinin büyük oranda açıldığı görüldü. Yapılan sözlü uyarılara ve sorulara cevap verebiliyor. 1-2 gün içersinde yoğun bakımdan çıkartılması düşünülen Gabric'in daha sonraki muayenelerine göre uygun tedaviye devam edilecek. "

GABRİC'İN İLK SORUSU ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OLDU

Gabric'in futbola dönüp dönmeyeceği konusundaki belirsizliğin halen devam ettiğini belirten Dr. Ayaz, bu yönde bir yorum yapmanın şu an için çok erken olduğunu vurguladı. Geçirdiği talihsiz kaza sonrası tedavi altında tutulan Gabric'in bilincinin büyük oranda yerine gelmesiyle birlikte ilk sorusu şampiyonlar ligi finalini kimin kazandığı oldu. Yapılan sözlü uyarılara ve sorulara cevap verebilen Gabric, babası Tonci Gabric'e Şampiyonlar Ligi'ni kimin kazandığını sordu. Barcelona'nın kazandığını öğrenen Gabric'in ikincisi sorusu ise golleri kimin attığıydı. Çeşitli konularda kendisine yöneltilen sorulara mantıklı ve düzgün yanıtlar veren Gabric'in, ayrıca Türkçe sorulan sorulara da yine Türkçe cevaplar verdiği dikkmati çekti.

YES - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Federasyona Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement