Teknik direktöryönetiminde ligin 9. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan, 10. haftada ise sahasında 'ı 2-1 mağlup ederek 5 hafta sonra galip gelen bordo-mavililer, Kayserispor'u da yenmesi halinde bu sezon ilk kez art arda 2 maç kazanmış olacak.
Kulüp genel sekreteri Gençağa , yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Galibiyetin bizi en çok sevindiren yanı da güzel bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmamız oldu. Takımımız sahada ne gerekiyorsa yaptı. Taraftarımıza, camiamıza galibiyeti hediye ediyoruz." dedi.
Önlerindeki Kayserispor maçının da çok önemli olduğunu ifade eden Meriç, "Galatasaray karşılaşmasına hazırlandığımız gibi o maça hazırlanacağız. Galatasaray maçının anlam kazanması için Kayserispor maçı önemli. Bu takımın ligde iyi işler yapacağına inanıyoruz. Kaliteli, iyi bir takıma sahibiz. Takımımıza güveniyoruz. Herkes de bu takıma güvensin." diye konuştu.
Onazi'den kolbastılı motivasyon
Galatasaray maçında ortaya koyduğu performansla büyük beğeni kazanan Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, Twitter hesabından kolbastı oynadığı görüntüye yer verdi.
Onazi, hareket halindeki otomobilin ön tarafındaki yolcu bölümünde müzik eşliğinde kolbastı oynadığı videoyu, 'Oynayalım uşaklar, Trabzon kolbastısı. Sabah motivasyonu' ifadeleriyle paylaştı.
Aynı başlıkta
Son Dakika › Spor › Trabzonspor İlkin Peşinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.