Dha Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: "Maçları Hep Tek Tek Düşüneceğiz" - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: "Maçları Hep Tek Tek Düşüneceğiz"

Dha Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: "Maçları Hep Tek Tek Düşüneceğiz"

Dha Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: "Maçları Hep Tek Tek Düşüneceğiz"

20.01.2011 11:31

DHA SPOR - TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ: "MAÇLARI HEP TEK TEK DÜŞÜNECEĞİZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü maçıyla başlayacakları ligde çok ileriye bakmadıklarını belirterek her maçı tek tek düşündüklerini söyledi.

Trabzonspor'da, cumartesi günü Ankaragücü ile oynanacak olan maç öncesi kart cezalısı olan Engin Baytar dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Bu nedenle morali oldukça yüksek olan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından lige galibiyetle başlamalarını istedi. Ligde 17 maçlık maratonun çok uzun olduğunu belirten Güneş, "Çok uzun vadeli düşünüp ileriye bakmıyoruz. Her maçı tek tek düşünüyoruz. Bu nedenle önce Ankaragücü ile karşılaşacağız, ardından da Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarına odaklanacağız. Bu zorlu süreci kayıpsız atlatacağımıza inanıyoruz. Ankaragücü kadro kalitesi olarak güçlü bir takım. Onlar da kazanıp iyi bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Bu nedenle zevkli ve zor bir maç olacak" dedi.

FUTBOLCULARA YASAL DOPİNG

Trabzonspor yönetimi hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi futbolculara ödeme yaptı. İkinci yarı öncesi oyuncuların alacaklarının büyük bir bölümünü ödeyen yönetim, Ankaragücü maçının ardından önce Beşiktaş ile kupada, sonra Fenerbahçe ile ligde oynanacak olan maçlara da özel bir prim vermeyi düşünüyor. Yönetimin bu tutumu Şenol Güneş başta olmak üzere tüm futbolcuları da memnun etti.

COLMAN'A 11 YOLU GÖZÜKTÜ

Teknik direktör Şenol Güneş'in hazırlık maçları dahil kupa maçlarında da oynatmadığı Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'ın Ankaragücü ile oynanacak olan maçta 18 kişilik kadroya girmesi bekleniyor. Antrenmanlarda hırsı ile dikkat çeken oyuncuyu Engin'in de kart cezalısı oluşu nedeniyle 11'de sahaya sürmesi beklenen Şenol Güneş, futbolcunun hırsından memnun kaldı.

JAJA ANTRENMANLARDA ŞOV YAPIYOR

Trabzonspor'un kupada Manisaspor'u 3-1 ile geçtiği maçta 2 gol atmayı başaran Brezilyalı futbolcu Jaja antrenmanlarda da adeta şov yapıyor. Gösterdiği başarılı performans ile kampa geç katılmasına rağmen kendisini affettiren Jaja, ikinci yarıda takımın başarısına katkı yapmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Jaja, bazı takımların takviyeler yaparak kadrolarını güçlendirdiğini belirterek, "Bizim zaten iyi bir kadromuz vardı. Takviyeler yaparak daha güçlü hale geldik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, iyi noktalamak istiyoruz" dedi.

SAMSUNSPORLU OYUNCULAR ANILDI

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak, 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolculardan Mete Adanır, Muzaffer Badaloğlu ve Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan'ı andı. YUNUS EMRE SEL - TRABZON/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: 'Maçları Hep Tek Tek Düşüneceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement