Transfere Terör Engeli! - Son Dakika
Spor

Transfere Terör Engeli!

Transfere Terör Engeli!

Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor basın sözcüsü Mehmet Arı açıklamalarda bulundu, Bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Arı, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

23.01.2016 06:52

Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor basın sözcüsü Mehmet Arı açıklamalarda bulundu,

Bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Arı, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Ara transfer döneminde şu ana kadar 7 futbolcu ila anlaştıklarını açıklayan Mehmet Arı, şöyle konuştu:

"Takımımızdan da 11 oyuncu ayrıldı. Son günlerde santrfor transferleri içerisinde adı geçen Balde ile ilgili şunu söyleyebilirim; futbolcu ile hiçbir sıkıntımız yok. Ama maalesef kulübüyle ilgili bir sıkıntımız var. Kulübü 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncusu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Futbolcu gelmek istiyor. Bunun dışında 2 futbolcu daha almak istiyoruz. Birisi santrfor diğeri de defans bölgesinde. Maalesef yabancılarda şöyle bir sorun çıkıyor; İstanbul'da yaşanan terör saldırısından sonra yabancı futbolcuların bakış açısı değişti. Buraya gelmekte tereddüt ediyorlar. Farklı sorular soruluyor. Biz Eskişehir'i anlatıyoruz ama genele baktıkları zaman farklı görüyorlar."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Transfere Terör Engeli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement