Galatasaray Yönetimi, UEFA Finansal Fair Play Komitesi ile bugün bir kez daha buluşacak. Cenevre'deki görüşmeye başkan Mustafa Cengiz'in de katılacağı belirtildi.
Daha önce yaptıkları sunumların ışığı altında UEFA yetkililerini yeni bir anlaşma için ikna eden sarı-kırmızılılar, şimdi de koşulları görüşecek. Kurul, daha önce başka kulüplerle yaptığı anlaşmalarda, transferi kısıtlamamış ancak satılan futbolcu sayısı kadar alınmasını karara bağlamıştı.
UEFA organizasyonlarına katılacak takımların futbolcu sayılarında da kısıtlamaya giden Finansal Fair Play Komitesi, futbolcu ve personel maaşlarının da belli bir limitte kalmasını şart koşuyor.
Son Dakika › Spor › UEFA Buluşması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.