Uwe Rosler: Joe Hart Kendini Toparlayacaktır - Son Dakika
Spor

Uwe Rosler: Joe Hart Kendini Toparlayacaktır

Uwe Rosler: Joe Hart Kendini Toparlayacaktır

Manchester City'nin eski futbolcularından Hosler, formasını Costel Pantilimon'a kaptıran Joe Hart'ın 2014 Dünya Kupası'na kadar kendini toparlayacağını belirtti.

19.11.2013 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'nin eski forvetlerinden Uwe Rosler, İngiltere Milli Takım file bekçisi Joe Hart'ın Dünya Kupası'na kadar eski formunu yakalayacağından amin konuştu.

Son maçlarda yaptığı kritik hatalarla eleştiri oklarını üzerine çeken Hart, Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini tarafından yedeğe çekilmişti.

Ancak İngiltere Teknik Direktörü Roy Hodgson, Almanya ile oynayacakları hazırlık maçında kaleyi yine Hart'a emanet ederek başarılı file bekçisine güvendiğini gösterdi.

Konuyla ilgili olarak BBC Radio 5'e konuşan Hosler ise, "Joe Hart son zamanlardaki performans kaybının nedenini anlamak zorunda ve bunu çözmeli. Gerçi Dünya Kupası'na kadar eski haline döneceğinden hiç şüphem yok. Bana göre İngiltere'nin tartışmasız en iyi kalecisi ve Brezilya'da da ona çok iş düşecek." ifadelerini kullandı.

Almanya'nın 2014 Dünya Kupası'nda büyük bir baskı altında olacağını da sözlerine ekleyen Hosler, "Almanya normal şartlar altında büyük turnuvalarda iyi bir performans sergiler ancak son zamanlarda çok iyi gidiyorlar ve onlardan beklentiler iyice arttı. Bu durum da onlar üzerinde büyük bir baskı yaratacak. Herkes onlardan Brezilya'da büyük başarılar bekliyor. Bu beklenti ters etki yapabilir." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Uwe Rosler: Joe Hart Kendini Toparlayacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement