Voleybol: Efeler Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Efeler Ligi

Salon: TVF BaşkentHakemler: Onur Hoşnut, Ayşim ErginayMaliye Piyango: Venno, Halil İbrahim Yücel, Sercan Yüksel Bıdak, Gjorgiev, Stankovic, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Uğur Güneş)İnegöl Belediyespor: Antanovich, Mehmet Almaz, Ceyhun Tendar, Husaj, Cansın Hacıbekiroğlu, Klapwijk (Caner...

03.02.2018 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Onur Hoşnut, Ayşim Erginay

Maliye Piyango: Venno, Halil İbrahim Yücel, Sercan Yüksel Bıdak, Gjorgiev, Stankovic, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Uğur Güneş)

İnegöl Belediyespor: Antanovich, Mehmet Almaz, Ceyhun Tendar, Husaj, Cansın Hacıbekiroğlu, Klapwijk (Caner Dengin, Mustafa Kırıcı, Anıl Tokat, Gökhan Çatal)

Setler: 25-21, 25-21, 25-23

Süre: 79 dakika (24, 25, 30)

Voleybolda, Efeler Ligi 17. haftasında Maliye Piyango, sahasında İnegöl Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya iki takım da iyi başladı ve bu sürede skorda (5-5) kopma olmadı. İlk teknik molaya Maliye Piyango 12-10 önde girdi. Başkent ekibi, teknik moladan sonra rakibi karşısında zorlansa da 19-16'lık skorla üstünlüğünü sürdürdü. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Maliye Piyango ilk seti 25-21 kazanarak, 1-0 öne geçti.

Maliye Piyango 2. sete ilk sete oranla daha etkili başladı ve teknik molaya 12-7 önde girdi. Karşılaşmada rakibine üstünlüğünü kabul ettiren başkent temsilcisi bu seti de 25-21 önde tamamladı. Maliye Piyango bu sonuçla setlerde 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Müsbakanın üçüncü setine konuk ekip daha iyi başladı. Sonrasında toparlanan ve rakibine üstünlük kuran Maliye Piyango teknik molayı 12-9 önde geçti. Başkent ekibi, bu sette zorlanmasına rağmen seti 25-23, müsabakayı da 3-0 kazandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement