Voleybolda Çiftlikköy Ambargosu - Son Dakika
Spor

Voleybolda Çiftlikköy Ambargosu

Voleybolda Çiftlikköy Ambargosu

Çiftlikköy Belediyesi kupalara ambargo koydu.

06.03.2013 14:41  Güncelleme: 14:42

Yalova Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Voleybol Mahalli Ligleri sona ererken, Çiftlikköy Belediyesi kupalara ambargo koydu.

2011-2012 sezonunda 2 birincilik ve bir de 1 ikincilik kazanan Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımları 2012-2013 sezonunda da 2 birincilik ve 1'de ikincilik elde etti. Yalova Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Voleybol Mahalli Ligleri 5 Mart Salı günü oynanan Küçükler Kategorisi'nde 2 müsabaka ile son buldu.

Müsabakaların ardından yapılan kupa töreninde Küçükler Voleybol Mahalli Ligini 3. olarak tamamlayan Yalova Belediyesi'ne kupasını Polisgücü Yönetim Kurulu Üyesi Başol Haraç, 2. Olan Çiftlikköy Belediyesi'ne kupasın Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, şampiyon olan Polisgücü'ne ise kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Yörük verdi.

Sezonun en çekişmeli geçen Gençler Voleybol Mahalli liginde ise Yalova şampiyonluğuna Çiftlikköy Belediyesi ulaşırken, Çiftlikköy'ün sultalarına kupasını Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ verdi. Sezonu 2. olarak nokta koyan Yalova Belediyesi'ne ise kupasını Yalova İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akdağ verirken, 3. olarak tamamlayan Gençlikspor'a ise İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Üstüner takdim etti.

2012-2013 sezonunda küçüklerde birinci olan Polisgücü, yıldızlarda ve gençlerde çifte şampiyonluk sevinci yaşayan Çiftlikköy Belediyesi Yalova'yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybolda Çiftlikköy Ambargosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement