Volkan Ballı'dan "Aykut Söyle, Alex Nerede" Açıklaması - Son Dakika
Spor

Volkan Ballı'dan "Aykut Söyle, Alex Nerede" Açıklaması

Volkan Ballı\'dan "Aykut Söyle, Alex Nerede" Açıklaması

Fenerbahçeli bayan taraftarların hafta sonunda oynanan Gaziantepspor maçında, "Aykut söyle Alex nerede?" tezahüratı üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın uyarı anonsu yapması, Alex krizini büyütmüştü.

28.08.2012 12:08

Fenerbahçeli bayan taraftarların hafta sonunda oynanan Gaziantep spor maçında, "Aykut söyle Alex nerede?" tezahüratı üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın uyarı anonsu yapması, Alex krizini büyütmüştü.

Yapılan yorumlarda bazı kişiler hedef alındı. Bu konuda adı ima edilen isimlerden biri olan Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Volkan Ballı, yazılı bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ballı'nın açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımızın, maç sonrası, Alex olayına değindiği açıklamada, konunun bazı kişilerce kışkırtıldığı yönündeki ifadelerinde tanımladığı kişilerden birinin tahminen ben olduğuma dair bazı basın yayın organlarında görüşler yer almıştır.

Konuşmada geçen sıfatların benimle bir ilgisi olmadığı gibi, kulübümüzün yararına olmayan bir işin içinde olmayacağım da beni tanıyan herkes tarafından bilinmektedir.

Adım net olarak zikredilmediği sürece, konuyu üzerime alınmayacağımı ve herhangi bir cevap verme gereğini duymayacağımı kamuoyuna duyururum.

Kaldı ki Görev yaptığım sürece Fenerbahçemizin yüce değerlerine olan saygım ve görev bilincimin gereği davranış ve hareket tarzlarım bilinmektedir. Görevden ayrıldıktan sonra dahi bu tavrımı sürdürdüğüm ve spor kamuoyunu rahatsız edecek hiçbir tartışmanın içinde olmadığım da ortadayken Adımın bu tartışmanın içine çekilmesi doğru değildir.

Futbol Takımımızın en önemli maçlarından birine çıkmak üzereyken yaratılan bu atmosferin bir parçası olmayacağımın, -kasdedilenin ben olmadığımın bilincinde olmakla beraber- ancak adımın Sayın Başkanımız tarafından açıkça telaffuz edilmesi halinde, gerekli cevapları vermekten kaçınmayacağımın bilinmesini isterim." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Volkan Ballı'dan 'Aykut Söyle, Alex Nerede' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement