Yaz Spor Okulları Açılıyor - Son Dakika
Spor

Yaz Spor Okulları Açılıyor

Yaz Spor Okulları Açılıyor

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulları basın toplantısı, Burhan Felek Spor Kompelsi'nde yapıldı.

27.06.2012 14:53

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulları basın toplantısı, Burhan Felek Spor Kompelsi'nde yapıldı. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey, organizasyonun sağlık sponsoru Hisar İntercontinental Hospital'ın temsilcileri ve şube müdürleri katıldı.

İl Müdürü Numan Güzey, toplantıda yaptığı konuşmada Yaz Spor Okulları'nı binlerce çocuğun katılımıyla açtıklarını belirterek, "Açılışımıza çeşitli spor branşları ve folklor gösterileri renk katıyor. İstanbul genelinde yaz boyunca hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, binlerce çocuğumuzun sporla tanışmasını sağlarken, içlerinde kabiliyetli olanları da branşlarına göre değerlendirerek Türk sporuna kazandırıyor. 1985 yılından bu yana her yıl uygulamaya konulan İl Spor Merkezleri, teşkilatımızın spor uzmanları, antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde 23 ilçede ve 25 branşta yapılıyor. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan olan okullarımız, aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı" dedi.

Ailelerin, çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmelerinden sevinç duyduklarını söyleyen Güzey, "İl Spor Merkezleri'nin, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve Türk toplumuna sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getirdiğine inanıyorum. 05-18 yaş gruplarındaki okuyan, okul dışı çalışan ve çalışmayan çocuklarımıza yönelik Yaz Spor Okullarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum. Faaliyetlerimize katılan bütün çocuklarımıza ve gençlerimize aileleriyle birlikte teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, sağlıklı ve mutlu bir sporculuk dönemi geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan Türk gençliğine en güzel şartlarda spor yaptırmak ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdikleri Yaz Spor Okulları açılış töreni; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Numan Güzey'in katılımıyla Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası'nda 29 Haziran'da gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yaz Spor Okulları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement