Zokora, Trabzonspor'a Veda Etti - Son Dakika
Spor

Zokora, Trabzonspor'a Veda Etti

Zokora, Trabzonspor\'a Veda Etti

Trabzonspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Didier Zokora, şehirden ayrılmadan önce tesisleri son defa ziyaret etti.

29.04.2014 20:00  Güncelleme: 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü ile sözleşmesi karşılıklı feshedilen Didier Zokora, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başlayan bordo-mavili takımın bu akşamki antrenmanına eşiyle gelen Zokora, çalışma öncesi takım arkadaşlarıyla saha ortasında buluştu.

Burada kısa bir süre bordo-mavili takıma veda konuşması yapan Zokora, daha sonra teknik sorumlu Hami Mandıralı ve oyunculara sarılarak veda etti. Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak da Fildişi Sahilli oyuncuya bundan sonraki futbol hayatı için başarılar dileyerek kemençe hediye etti.

"EN BÜYÜK SÜRPRİZ..."

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zokora, kendisi için çok zor bir gün olduğunu ifade ederek, "İki yıldır Trabzon'dayım. Geldiğim ilk yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiştik ki benim için çok keyifliydi. Benim için burada yaşadığım en büyük sürpriz Burak Yılmaz gibi oyuncunun performansıydı. Burak Yılmaz, performansıyla büyük bir sürpriz yaşattı bana. Buraya gelmeden önce onunla ilgili hiçbir bilgim yoktu. Buraya geldikten sonra gördüm, çok başarılı bir performansı vardı" ifadelerini kullandı.

Artık kendisinin ayrılık vaktinin geldiğini belirten Zokora, şunları kaydetti:

"Birçok yerde, şehirde oynadım, Şimdi Trabzonspor'dan ayrılıyorum. Türkiye'yi gerçekten çok seviyorum. Türkiye ligi benim kariyerime çok şey kattı. Burada gerçekten çok iyi dostluklar edindim. Birçok insanla tanıştım, birçok dostum oldu. Burada dostluk çok önemli. Bu şehirde yaşarken dostlarınızın olması çok önemli. Artık Brezilya'ya, dünya kupasına odaklanmış durumdayım. Kendi ülkem adına Brezilya'da mücadele edeceğim. O turnuvaya konsantre olmuş durumdayım."

Açıklamaların ardından basın mensuplarıyla da fotoğraf çektirerek vedalaşan Zokora, daha sonra tesislerden ayrıldı.

ANTRENMAN

Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Bosingwa katılmadı. Sakatlıkları süren Onur, Zeki Yavru, Henrique ve Yusuf ise kondisyon salonunda çalıştılar.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada pas çalışması gerçekleştirdi.

Öte yandan Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek, teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Zokora, Trabzonspor'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement