24 antivirüs kapışıyor! - Son Dakika
Son Dakika Logo

24 antivirüs kapışıyor!

24 antivirüs kapışıyor!
28.11.2012 12:00

Ücretli ve ücretsiz 24 antivirüs kapıştı! İşte şampiyon, en iyiler ve diğerleri...

Eylül ve Ekim 2012'deki 24 antivirüsü test eden AV-Test, onları zararlı algılama, kaldırma ve performans kategorilerinde puanlandırdı. Almanya merkezli bağımsız test laboratuvarı, antivirüs yazılımlarını test ederken Service Pack yüklü 32-bit Windows 7 platformunu kullanmış. Testin sonuçları, doğal olarak zararlıların büyük bir hızla arttığını, iki antivirüs devinin ise geri dönüşünü gösteriyor.

Kaspersky, Haziran ve Ağustos 2012'de kısa bir süreliğine liderliğe yerleşmişti. Ancak AV-Test'in son testlerinde Bitdefender 17 puanla tekrar zirveye çıktı; üstelik en yakın rakibi olan F-Secure'u 1.5 geçerek.

Uzun zamandır listenin ortalarında olan Norton Internet Security 2013 ise artık Kaspersky Internet Security 2013 ile aynı sırayı paylaşıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji 24 antivirüs kapışıyor! - Son Dakika


Advertisement