Adobe ve HP Kesintisiz Yaratıcılık İçin Bir Arada - Son Dakika
Teknoloji

Adobe ve HP Kesintisiz Yaratıcılık İçin Bir Arada

Adobe ve HP Kesintisiz Yaratıcılık İçin Bir Arada

Adobe yazılımları ve HP donanımlarıyla yüksek performans, kesintisiz yaratıcılık

09.11.2012 10:15

Adobe ve HP uzmanlarının bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar Adobe yazılımlarını Intel® Xeon® işlemcili HP İş İstasyonları ve HP DesignJet ürünleri üzerinde canlı olarak deneyimleme şansına erişti.

Teknoloji dünyasının üç dev şirketi; Adobe, HP ve Intel, 7 Kasım günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Salonu'nda düzenledikleri etkinlikle kesintisiz yaratıcılık için bir araya geldi. Adobe ile HP yöneticilerinin ve uzmanlarının konuştuğu, sunumlar yaptığı etkinlikte, katılımcılar hem Adobe yazılımlarını Intel® Xeon® işlemcili HP İş İstasyonları ve HP DesignJet ürünleri üzerinde canlı olarak deneyimlediler hem de etkinlik sırasındaki interaktif ortamda ve sonrasındaki kokteylde keyifli vakit geçirdiler.

Maksimum performansla işler daha hızlı, güvenilir, verimli

Etkinliğin açılış konuşmalarının ilkini Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk yaptı. Adobe olarak dijital dünyayı değiştirme vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayan Tomruk, Adobe'nin de tüm faaliyetlerini bu doğrultuda dönüştürdüğünü anlattı. Tomruk, şunları söyledi: "Adobe olarak dijital medya ve dijital pazarlama olmak üzere iki alana odaklandık. Tüm inovasyonlarımızı bu iki alan üstüne gerçekleştiriyoruz. İçeriğinin çok büyük bir kısmın dijital olarak üretildiği günümüzde bu içeriği dağıtmanın ve farklı platformlardaki performansını takip etmenin önemi de artıyor.

Biz de iş ortaklarımızla beraber maksimum performansla işlerin nasıl daha hızlı, güvenilir, verimli ve de yaratıcı yapılabileceği üstüne sürekli düşünüyoruz. Bu doğrultuda HP ile yıllardan beri süren işbirliğimizin büyük bir önemi olduğunu söylemek isterim. Dijital medya ve eğlence sektöründe, özellikle de post-prodüksiyon alanında Adobe ile HP önemli işler yapıyorlar ve pazarı domine ediyorlar."

Tomruk'tan sonra söz alan HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Kategori Yöneticisi Emre Alaman da, Adobe ve HP'nin işbirliğinin pazar ve müşteriler için önemine dikkat çekti. Yüksek performanslı bir donanım ile yine yüksek performanslı bir yazılımın bir araya geldiğinde müşteriler için inanılmaz faydalar ve katma değerler sağlayabileceğine dikkat çeken Alaman, Adobe ile HP'nin işbirliğinin de tam da bu anlamda kesintisiz yaratıcılığı sağladığını ifade etti. Alaman, "Adobe ile işbirliğimiz sayesinde birçok alanda verimli bir şekilde kullanılan HP İş İstasyonları üzerinde müşterilerimiz yenilikçi Adobe yazılımlarını kullanarak yüksek performansa ve kesintisiz yaratıcılık imkanına kavuşuyorlar" dedi.

Konuşmalardan sonra HP Türkiye Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü Emre Cankurtaran; HP İş İstasyonları ile ilgili, HP Türkiye DesignJet Ürünleri Satış Müdürü Çağlar Uysal ise DesignJet ürün ailesi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Performans testi ile eğlence birleşti

Etkinliğin en renkli anları ise Adobe Dijital Medya Çözüm Danışmanı Barış Özcan'ın sunumu ve demosu sırasında yaşandı. Demonun ilk kısmında Photoshop, Indesign ve Illustrator İş Akışları çözümleri 'Masaüstü Performans', ikinci bölümünde ise 'Videoda Performans' test edilirken, Adobe yazılımları Intel® Xeon® işlemcili HP İş İstasyonları ve HP DesignJet ürünleri üzerinde canlı olarak deneyimlendi. İnteraktif ve de eğlenceli bir ortamda gerçekleşen, katılımcıların da sorularıyla ve fikirleriyle iştirak ettikleri bu bölümde, Özcan'ın sorduğu sorulara doğru yanıt veren katılımcılar küçük hediyeler de kazanma şansına eriştiler. Etkinlik keyifli bir kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Adobe ve HP Kesintisiz Yaratıcılık İçin Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement