Apple da Samsung Galaxy Note'a Rakip Olabilir - Son Dakika
Son Dakika Logo

Apple da Samsung Galaxy Note'a Rakip Olabilir

Apple da Samsung Galaxy Note\'a Rakip Olabilir
31.12.2014 19:14

Apple'ın yeni ortaya çıkan stylus kalem patenti heyecan uyandırıyor.

Mahmut Saral - -

Sürekli patent başvuruları hakkında haberlerini aldığımız firmalardan olan Apple, şimdi de stylus kalem patentiyle gündemde. Gerçi bu patenti alalı birkaç yıl oluyor, ancak detayları yeni yeni günyüzüne çıkmaya başlamış.


Bu kalem için şöyle bir örnekleme yapılmış: Diyelim ki bir öğretmensiniz ve tahtaya bu kalemle bir şeyler yazıyorsunuz. İşte o yazdıklarınız, aynı anda öğrencilerin tabletlerine de gelse nasıl olurdu? Yani farklı bir yüzeyde (bir tahta veya bir kağıt gibi mesela) yazdıklarınızın aynı zamanda tablet ve telefonlara da aktarıldığını bir düşünün... Bu gerçekten ilginç, ancak bir o kadar da işe yarar bir özellik olabilir.


Tabii Apple, kendi cihazları için böyle bir ürün üretir mi bilinmez, ama "Neden olmasın?" demeden de edemiyoruz. Şu an bildiğiniz gibi Samsung'un Galaxy Note serisinden geliştirilmiş S-PEN deneyimi bulunuyor. Böylelikle kullanıcılar, fotoğraflardan metin dosyalarına, iş tablolarına kadar birçok verisini rahatlıkla yönetebiliyor. Böylece Note serisinin diğer ürünlerden ayrılabildiğini de söyleyebiliriz. Son gelen söylentiler, LG'nin de yeni amiral gemisi modeli G4'te kalem kullanılabileceğini gösteriyor.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple da Samsung Galaxy Note'a Rakip Olabilir - Son Dakika


Advertisement