Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı? - Son Dakika
Teknoloji

Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı?

Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı?

Bu hafta düzenlenen IDEF'23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda Aspilsan tarafından tanıtılan taşınabilir güç kaynağı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin enerji ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirildi. Hem cephede hem de arazide, tatbikatlarda ve afet durumlarında kullanılması planlanan bu güç kaynağı, büyük beğeni topladı. Ayrıca Aspilsan'ın geliştirdiği piller gibi bu güç kaynağı da değişebilen pilli tasarıma sahip bir powerbank modeline dönüştü ve satışa çıktı. Toplam 613 Wh enerji depolayabilen bu güç kaynağının ilerleyen dönemde satışa çıkması muhtemel görünüyor.

29.07.2023 02:07

Bu hafta 25 Temmuz'da başlayan ve bugün sona eren, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 16'ncısı düzenlenen IDEF'23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda yerli şirketler adeta şov yaptı. Tanklardan füzelere, insansız hava araçlarından batarya teknolojilerine kadar birçok yeniliğe yakından tanıklık ettik. Aspilsan da Türk ordusu için geliştirdiği yeni taşınabilir güç kaynağı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çı kar mı?

Öncelikle Aspilsan tarafından IDEF'23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda tanıtılan taşınabilir güç kaynağı modelinin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin taşınabilir enerji sistemi ihtiyaçları doğrultusunda geliştirildiğini belirtelim.

Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı?

Tabii ilerleyen dönemde yalnızca cephede değil, arazide, tatbikatlarda ve afet durumlarında gerekli olan enerjinin karşılanması için de kullanılacağını belirtelim. Fakat tıpkı Aspilsan tarafından geliştirilen piller gibi bu güç kaynağı da büyük bir beğeni topladı.

Değişebilen pilli tasarım: Aspilsan'ın powerbankleri satışa çıktı!

Keza yukarıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabileceğiniz haberimizde de anlattığımız gibi halkın beğenisini topladıktan sonra büyük talep gören bu piller kısa sürede değişebilir pilli tasarıma sahip bir powerbank modeline dönüştü ve satışa çıktı.

Dolayısıyla toplam 613 Wh, yani 37 bin 151 mAh enerji depolayabilen bu güç kaynağı, hem kampçılar hem şehir merkezinden sıkça uzaklaşanlar hem de köylerde yaşayan insanlar için oldukça işe yarar olacaktır. Yani ilerleyen dönemde satışa çıkması oldukça muhtemel gözüküyor.

Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı?

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Aspilsan taşınabilir güç kaynağı tanıtıldı! Satışa çıkar mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement