Blackberry Ceo'su, İphone'un Arayüzüne 'Eski' Dedi - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry Ceo'su, İphone'un Arayüzüne 'Eski' Dedi

Blackberry Ceo\'su, İphone\'un Arayüzüne \'Eski\' Dedi

BlackBerry CEO'su Thorsten Heins'dan ilginç açıklamalar.

18.03.2013 23:30

Özgür Yıldız - -

Avustralya'da bir dergiye konuşan BlackBerry CEO'su Thorsten Heins, Apple'ın iPhone'uyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Heins, endüstrideki inovasyon seviyesinin oldukça yüksek olduğunu ve bunu yakalayamazsanız, yerinizin bir başkasıyla değiştirilebileceğini söyledi. Bunun bir örneği olarak da iOS'un 5 yaşında olduğunu gösterdi. BlackBerry 10 platformunun, kullanıcılara çok daha iyi bir multi-tasking deneyimi sunduğunu da söyleyen Heins, eğer kendi firmasının da yenilikçi olmazsa müşteri kaybedeceğini dile getirdi.

Apple'ın dokunmatik cihazları pazara getirmesi ve kullanıcı arayüzü işleriyle oldukça büyük bir başarıya imza attığını belirten Heins, Apple'ın bir dizayn ikonu haline geldiğini söyledi.

Heins BB10 platformuyla ilgili ise, platformun ABD'de çıkışıyla birlikte BlackBerry World'de 100 bin uygulama bulunacağını dile getirdi. Instagram ve Netflix'le BB10'a uygulama yapmaları için anlaşma aşamasında olduklarını da söyleyen Heins, satışlar hakkında ise açıklama yapamayacağını söylüyor.

Özgür Yıldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Blackberry Ceo'su, İphone'un Arayüzüne 'Eski' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement