E-Ticaret Konusunda 5 İş Fikri - Son Dakika
Teknoloji

E-Ticaret Konusunda 5 İş Fikri

E-Ticaret Konusunda 5 İş Fikri

TİCARET KONUSUNDA 5 İŞ FİKRİBüyük kolaylık ve ekonomi sağlayan e-ticaret konusu yeni girişimcilerimiz veya özgürlüğüne düşkün arkadaşlarımız için oldukça parlak bir seçenek gibi görünüyor.

15.09.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-TİCARET KONUSUNDA 5 İŞ FİKRİ

Büyük kolaylık ve ekonomi sağlayan e-ticaret konusu yeni girişimcilerimiz veya özgürlüğüne düşkün arkadaşlarımız için oldukça parlak bir seçenek gibi görünüyor. Bu noktada satışa sunulacak ürün veya hizmet metası konusunda kararsızlığa düşenler varsa bu yazımızın faydası olabilir; çünkü sizler için aklımıza gelen ve çevremizden duyduğumuz birkaç iş fikrinden bahsedeceğiz.

Boncuk satışı, özellikle damarsız turkuaz taşı: Diğer turkuaz taşlarına göre biraz daha pahalı olan bu ürün özellikle yurt dışında büyük rağbet görmektedir hatta hemen isim verelim Japonya. Evet, Japonya'da turkuaz taşı baya pahalı ve damarsızları çok kıymetli. Eğer bir iş fikri oluşturmayı istiyorsanız bu konuyu ele alabilirsiniz. İsterseniz sitenizde diğer boncuklara da yer verebilirsiniz veya tamamen bu konuda çalışabilirsiniz. Japon bir arkadaşımızdan doğrudan aldığımız bu bilgi oldukça işe yarayacağa benziyor.

Beyaz penye t-shirt: Bu ürünler gerek yurt içinde gerekse yurt dışında oldukça istek alan bir ürün grubuna dahil. İhracat taleplerine baktığımızda özellikle İtalya ve Filipinler başta olmak üzere pek çok ilana rastlayabilirsiniz üstelik yıllık alım yapmayı isteyen firmalar. İlanlarında gerekli gramajı, boyutu ve şekli belirtiyorlar, fiyat beklentilerini ifade ediyorlar size sadece temin edip satması kalıyor. Örneğin "tanesi 2.5Euro'dan yıllık 30.000 adet 130gr'lık beyaz penye t-shirt alınacaktır" gibi.

El emeği ürünler: Bu ürünler yurt dışında özellikle Japonya'da çok revaçta. Güzel bir kazanç kapısı olabileceğini düşünüyoruz.

Şekilli kaşeler: Şekilli kaşeleri kaşe yapan yerlerde ürettirip okullarda tanıtım yapılabilir. Gayet güzel satılan bu ürünler öğretmenlerin gözdesi; çünkü öğrencileri yüreklendirmek ve teşvik etmek için çok çok işe yarıyor.

Deney setleri, bilimsel ve doğal oyuncaklar: Yeni nesil çocuklar için gözde ürünler arasında olan bu ürünler güzel bir seçenek olabilir örneğin; güneş enerjili araba ve yürüyen hayvan kitleri gibi yahut da ahşap Legolar.

Yine her zamanki gibi belirtmekte yarar var; sitenizi sosyal paylaşım sitelerinde, ptc sitelerinde, arama motorlarının sayfalarının yan taraflarında, fiilen katıldığınız topluluklarda veya sosyal hayatınızda tanıtabilirsiniz. Reklam konusunda ücret ödemek istemiyorsanız sosyal paylaşım siteleri ve katıldığınız sosyal ortamlar size bu imkanı sunacaktır. Biraz ödeyebilirim derseniz; arama motorlarının sayfalarında yan tarafta ilan verebilirsiniz ama kimi zaman tıklanmayabilir; bu noktada ise ptc sitelerini deneyebilirsiniz; çünkü tıklama yapıldıkça arama motorlarında üst sıralarda yer alabilirsiniz veya tıklayan bireyler de merak edip ürünlerinize bakabilir. Umarız bu yazımızın sizlere faydası olmuştur.

Kazancınız bol olsun – http://www.ticario.com

The post E-Ticaret Konusunda 5 İş Fikri appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji E-Ticaret Konusunda 5 İş Fikri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement