Google'dan Snapchat'e 30 Milyar Dolar! - Son Dakika
Teknoloji

Google'dan Snapchat'e 30 Milyar Dolar!

Google\'dan Snapchat\'e 30 Milyar Dolar!

2017 yılının Mart ayında halka açılan Snapchat yani şirket adıyla Snap Inc., bundan birkaç yıl önce Facebook tarafından yapılan 1 milyar dolar teklifi reddetmiş ve karşılığında da Facebook'un tüm uygulamaları tarafından tüm özellikleri çalınmaya başlanmıştı.

04.08.2017 08:10

2017 yılının Mart ayında halka açılan Snapchat yani şirket adıyla Snap Inc., bundan birkaç yıl önce Facebook tarafından yapılan 1 milyar dolar teklifi reddetmiş ve karşılığında da Facebook"un tüm uygulamaları tarafından tüm özellikleri çalınmaya başlanmıştı.

Teklif gerçek mi?

Business Insider"ın haberine göre Mart ayında halka açılan şirkete Google tarafından tam 30 milyar dolar teklif edildi. Fakat Snapchat"in CEO"su Evan Spiegel bu teklifi de reddetti.

Google'dan Snapchat'e 30 Milyar Dolar!

Snapchat"i satmak istemediğini daha önceki teklife verdiği yanıtla zaten aşağı yukarı belli eden Spiegel"ın 30 milyar dolar gibi oldukça yüksek bir rakamı da geri çevirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Bu arada Google"ın konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmadığını ve Snap Inc. şirketinin de böyle bir teklif olmadığını söylediğini de belirtmemiz gerekiyor. Fakat ortaya çıkan bu haberler Snap Inc."in borsadaki değerini yüzde 2.3 oranında artırmayı başardı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Google'dan Snapchat'e 30 Milyar Dolar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement