Htc'nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü Ne Zaman Satışa Çıkıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Htc'nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Htc\'nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

HTC Vive VR tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

31.08.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, MWC 2015'te One M9'la birlikte akıllı bilekliğini ve ayrıca Vive isimli sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtmıştı. Vive'da HTC ve Valve ortaklaşa çalışıyor. Uzun zamandır sanal gerçeklik gözlüğünün çıkıp çıkmayacağı hakkında farklı raporlar yayınlandı. Ama sonunda çıkış tarihi biraz daha belirginleşti.


Seattle'da düzenlenen PAX Prime etkinliğinde Valve tarafından yapılan açıklamaya göre HTC Vive'ın ilk ticari üniteleri bu sene sonunda sınırlı sayıda çıkacak. Asıl büyük sevkiyat ise 2016'nın ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Geliştirici kayıtlarının kapatıldığı belirtilmesine rağmen geliştirici kitlerinin gönderimleri sonbahar ayına kadar devam ediyor.


Sanal gerçeklik cihaz pazarı son dönemlerde yükselişe geçti ve şu anda piyasada olan bazı gözlükler var. HTC'le birlikte Sony'nin ve Facebook'un da kendi sanal gerçeklik gözlüklerini 2016'da çıkarması bekleniyor. Apple'ın da bu konuda patentleri var. Cupertino'lu şirketin sanal gerçeklik gözlüğünü el altından geliştirdiği söyleniyor.





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc'nin Sanal Gerçeklik Gözlüğü Ne Zaman Satışa Çıkıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement