Markafoni Pinterest'i Kullanan İlk Türk Markası - Son Dakika
Teknoloji

Markafoni Pinterest'i Kullanan İlk Türk Markası

Markafoni Pinterest\'i Kullanan İlk Türk Markası

Markafoni, sosyal medyanın yeni yıldızı Pinterest'i aktif olarak kullanan ilk Türk markası olarak bir ilke daha imza attı.

22.02.2012 14:42

E-ticaret ve moda dünyasına getirdiği yeniliklerle bilinen markafoni, sosyal medyanın yeni yıldızı Pinterest'i aktif olarak kullanan ilk Türk markası olarak bir ilke daha imza attı. markafoni'nin stil ve moda dünyasına ilişkin farklı kategorilerde görseller paylaştığı Pinterest sayfasına http://pinterest.com/markafoni/ adresinden ulaşılabiliyor.

Sosyal medyadaki güçlü varlığıyla fark yaratan markafoni, yer aldığı sosyal medya sitelerine bir yenisini eklemekle kalmadı, aynı zamanda ABD'de de 11.7 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip Pinterest'i aktif olarak kullanan ilk Türk markası oldu. Çeşitli sosyal medya platformlarında yer alarak kullanıcılarla sıcak bir iletişim kuran markafoni, sosyal medyanın yeni yıldızı Pinterest aracılığıyla takipçilerine stil ve moda dünyasından görseller sunuyor. markafoni, paylaştığı görsellerle bir kez daha moda dünyasının vitrini olduğunu gösteriyor.

markafoni Pinterest'te yarışma düzenledi!

Gerek sosyal ağlarda gerekse herhangi bir web sitesinden beğendiğiniz içeriği kategoriler halinde farklı panolara ekleme imkanı veren Pinterest'te markafoni'nin Istanbul Fashion Week, Erkekler için, Kadınlar için, Beğendiklerimiz, markafoni Plaza, markafoni LookBook ve Ünlüler olmak üzere şimdilik 7 adet panosu bulunuyor. markafoni kullanıcılarına bu kategorilerle görsel paylaşmakla kalmadı ve 4. kez Online Fashion Sponsorluğunu üstlendiği Istanbul Fashion Week kapsamında www.pinterest.com üzerinden bir yarışma düzenledi. Kazananlara da IFW için davetiyeler hediye etti. Böylece markafoni Pinterest'i aktif olarak kullanan ve Türkiye'de Pinterest yarışmasını düzenleyen ilk marka oldu.

Sosyal medyanın yeni yıldızı Pinterest, Türkiye'de yeni yeni popüler olmasına rağmen şu an markafoni'nin 100'ün üzerinde takipçisi bulunuyor. Pinterest sayfasına http://pinterest.com/markafoni/ adresinden ulaşılabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Markafoni Pinterest'i Kullanan İlk Türk Markası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement