Microsoft'tan Sony'nin Olası Ps4 Duyurusuna İlk Yorum - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'tan Sony'nin Olası Ps4 Duyurusuna İlk Yorum

Microsoft\'tan Sony\'nin Olası Ps4 Duyurusuna İlk Yorum

Yeni Xbox hakkında da biraz resmi bilgi gelse diyoruz...

14.02.2013 18:00

Mahmut Saral - - Biliyorsunuz, son günlerde PS4 sesleri bir hayli çoğalmaya başladı. Sony'den resmi bir açıklama gelmedi, ancak 20 Şubat'ta düzenlenecek olan ve Playstation ailesinin geleceğini belirleyecek bu etkinlikte, PS4'ün duyurulması ve beraberinde de Killzone 4, Uncharted 4 gibi oyunların ilk kez bahsinin geçmesi bekleniyor.

Birçok kaynak, 20 Şubat'taki etkinlikte yeni konsolun geleceğinin üzerinde duruyor. Biz de yaptığımız haberimizde, bu duyurunun neden PS4'le alakalı olabileceğine değinmiştik. Buradan bakabilirsiniz.

Ve şimdi... Sony'nin ezeli rakibi Microsoft, 20 Şubat öncesinde, olası duyuru hakkında ilk yorumunu yaptı. MCV'ye konuşan Microsoft Bölgesel patronu Jon Grimes, Sony'nin 20 Şubat'ta ortaya çıkaracağı şeyin sektör için önemli olduğunu, ancak insanların şu an neyi satın aldıklarını unutmamanın da önemli olduğunu dile getiriyor. Kısacası Grimes, PS4 duyurulsa bile, bundan Microsoft'un şu aşamada etkilenmeyeceğini belirtiyor.

Ayrıca Grimes, ne zaman gelecek için düşünülmeye başlansa, Microsoft'un işe sıfırdan başladığını ve yaratıcı fikirlerle hareket ettiğini de ekliyor. Artık 20 Şubat gelsin demekten başka bir sözümüz yok. Darısı daha sonra Microsoft'un da başına...

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft'tan Sony'nin Olası Ps4 Duyurusuna İlk Yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement